va salut....si am tot vazut leduri pe logan ...din acelea tip "audi"...stie cineva de unde se pot procura..de prin brasov preferabil...dar sa fie ceva mai de calitate..nu leduri de bricheta...astept propuneri...ms mult si drumuri bune
Leduri Tip "audi" Pe Logan
Collapse
X
-
salut,
Am vazut pe un logan leduri care isi schimbau culoarea la turometru si la vitezometru, adica la turometru de ex erau portocalii pana la 2500 de ture apoi intre 2500 si 3000 erau verzi si apoi se faceau rosii. Stie careva cum se poate schimba acest aspect??
fara mircLast edited by Cristi_Xp; 10 May 2009, 22:49.
Comment
-
Cosmine, daca doresti sa-ti pui leduri, pune-ti. Nu lua in seama parerea altora care au bixenon si-ti recomanda becurile din fabrica pe motiv ca sunt kitch.
On-topic: Sunt 2 solutii, montarea ledurilor pe exteriorul geamului farului, varianta nerecomanda din motive de rezistenta mecanica, la viteze mari o musculita e ca un proiectil pentru acel led. Deci pica.
Varianta doi, pe interiorul geamului, presupune desfacerea farului, operatiune ce nu ti-as recomanda-o sa o faci numai daca ai experienta. Leduri sunt de tip Hi-Flux cu cat mai multi luxi/metru sau candele/metru. Vei gasi amandoua unitatile de masura. Trebuie sa fie SMD cu unghiurile de dispersie mare sau daca iei leduri cu capsula normala atunci ar fi bine sa la smirgulaiesti si sa le faci plate, nu rotunde. Va trebui sa faci niste legaturi si sa utilizezi o rezistenta pentru a limita curentul ce trece prin ele. Rezistenta se pune in serie cu circuitul, ledurile le pui in paralel. Curent poti sa iei direct de la pozitii, siguranta poate sa ramana aceiasi fiindca intreg montajul nu cred ca ar depasi 2-3W care se considera toleranta normala la becurile de pozitie uzuale.
Lipirea ledurilor o poti face cu un punct mic de silicon acrilic transparent (sanitar) ca sa nu iasa in evidentasi poti folosi pentru legatura fire destul de subtiri in functie de ledurile utilizate.
Magazine de leduri sunt: unul e reclama pe forum ledshop.ro , comet srl, tehnoelectric, vitacom, telezimex si multi alti importatori de piese electronice...
Toate cele bune...Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
A pus cineva pe logan ca sa vedem cum arata ..in afara de chestiile alea care le vezi pe taxiuri???Conceptul de leduri in far nu apartine celor de la Audi....in faza de proiect prima oara a aparut pe Lancia(Delta)...dar Audi a lansat pe piata mai repede modelele cu astfel de lumini de zi.
Sincer singura pozitionare a baghetelor cu leduri care arata ok pe Logan este in partea de jos unde sunt grilele de plastic de la radiatorAttached FilesIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Au incercat si ei sa vina cu ceva nou ) A venit BMW cu Angel Eyes , toata lumea comanda CUSTOM Angel pentru LOGAN , GOLF , OCTAVIA bla bla , apoi au aparut Semnalizari incorporate in oglinzi de la MERCEDES , toata lumea a adaugat semnalizatoare in oglinzi am vazut si DACII din 75-80 cu asemenea dotare ) KITSCH rau, acu` au scos astia de la AUDI DayLights , toata lumea isi pune Led-uri stil Audi . COOL1.6 MPi Icy White
Comment
Comment