Leduri Tip "audi" Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ideea a fost initial de lumini de zi, se foloseau becuri si usor usor s-a facut trecerea la LED-uri, iar acum exista tehnologia chiar si pentru faza de intalnire sau faza lunga.

Trebuie facuta insa diferenta intre LED-urile tip bagheta care si le aplica taximetristii pe far sau entuziastii mai pretentiosi pe interiorul farului si luminile de zi de la Audi care odata cu semnalizarea sau cu venirea serii scad si in intensitate. Acolo sunt folosite LED-uri de putere care au pret pe bucata mai mare decat costa toata bagheta de o pun taximetristii.
    Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
    Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Corect,plus ca la audi sunt si mult mai bine integrate in designul farului,sunt "de acolo" fiecare led are compartimentul lui gandit sa disperseze lumina intr-un anumit fel...daca pui banda cu leduri(care se mai si ard si apoi arata ca dintii babei) risti sa arate mai mult a pom de craciun sau a vitrina de carciuma ornamentata cu instalatie luata din obor.
      sigpic

Comment

DA, arata bine de la distanta da cand te uiti de aproape, daca mai sunt si stinse si se vede banda ingalbenita de soare....
        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Daca mi-as pune asa ceva pe Logan asta ar insemna ca as denigra Audi care sincer nu merita plus ca o dau intr-un mare KITCH ca sa nu zic altceva mai cu mot .
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Altceva mai stiti in afara de kitch? Ca vad ca va streseaza asa rau benzile gen audi si angel-urile gen bmw( momentan eu am angel-uri). Dar cand astupati manerele spate de la usi nu mai e kitch? Sau aveti alfa romeo? Cand modificati motorul la frigider si suspensia si ziceti ca v-ati facut masina sport nu e kitch? Mie asta mi se pare cea mai tare frigiderul sport cu aproape 90 de hp!
            Apropo masinile sport au peste 200hp.

Ca sa revin la benzi, ele ar da foarte bine si pe logan si daca am apela la dacia shop ar iesi intradevar si ceva rezistent in timp si aspectuos.

Comment

ramai tu cu benzile si angeluri si pastreaza`ti parerile si arogantele pentru tine.
              decat sa am pom de craciun la faruri mai bine modific o suspensie sau alceva.
              asta cu 200cp ma`m plictisit eu de cat am ras ..continui ?

Comment

parerea mea este ca ar da bine pe masina, dar acum tine si de gusturile fiecaruia. Personal daca ar fi sa-mi montez asa ceva as merge pe varianta urmatoare
                Attached Files

Comment

sau poti face asa si nici nu stie lumea de unde lumineaza
                  sunt puse sub pleoapa 2 module cu cate 3 led ...dar poti pune mai multe si lumineaza mai intens ...
                  (cost ...20lei)
                  Attached Files
                  "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Originally posted by Alin0007
                    Dintre noi nu stiu care e mai arogant si care se simte mai zmeu ca tu ii cam ataci pe toti pe forum.
                    Eu raman cu ale mele si macar intregi. Tu ramai cu a ta de "cupa"!!

Si apropo sport pentru mine e: Megane rs, Clio rs, Focus st, Leon cupra, Astra gtc,e.t.c. Deci masini clar peste 200 hp. Rasul tau e degeaba.
                    Vad ca te bucuri la raul altuia , sper sa`ti dea D-zeu ce imi doresti tu mie.
                    iti dau exemplu de 2 masini mult sub pretul si caii celor precizate de tine ?
                    si le bate fara drept de apel. nu rad degeaba , rad de tine.
                    anddy cat de bine poate sa dea farul acela ? da , arata bine pe zi ...dar pe noapte?
                    ai banda de leduri tip "haudi" (culoare alb rece) , ai pozitii galbene , iti pui xenon , culoare sau tenta albastra.... deci... ?

Comment

cata deci esti de acord ca arata bine pe zi, atunci si pe timp de noapte o sa dea bine atata timp cat pozitia galbena de care spui tu nu exista, ci este doar banda tip "audi" si puse becuri cu tenta alba(gen phillips XTREME POWER ) sau de ce nu xenon. si inca ceva gusturile difere de la persoana la persoana ceea ce e perfect normal pentru ca altfel am avea toti posesorii de logan masini aproximativ identice!! )

Comment

da , e normal , gusturile nu se discuta , dar pot si dezbatute.
                        da , imi plac astea pana cand se aprind toate beculetele de toata culorile.
                        am si eu pe masina mega drive , mazgalite de mine , vopsite in negru , schimbat cablaj , pus leduri si rezistente ,(de 2 ani le am si nu sau ars) , xenon pe faza scurta si pozitie pe led.
                        dar astea sunt prea ingramadite si am o alergie la atatea beculete. noaptea o sa ai si banda de leduri aprinsa si xenonul , ceva de nedescris

Comment

far pe masina

o poza cu farul pe masina
                          Attached Files
                          sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Pune o poza sa vedem cum arata noaptea te rog.
                            I HAVE A !sigpic
                            fara linkuri externe in semnatura

Comment

Le-a montat cineva cum se vad noaptea lumineaza bine?

Comment

stie cineva unde se gasesc asemenea faruri?
                                senz

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google