Leduri Tip "audi" Pe Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Numai poze dar cat de curand o sa va pot sune cat sunt de calitative deoarece propietaru era de negasit!
    Attached Files

Comment

cam greu de gasit proprietarul cu farurile asea....

Comment

loganu fara luminite, n-are farmec!

altu care vrea sa-si puna luminite ca mine
        eu vroiam sa pun si farul de la Constanta dar nu mi la dat Loganu
        lipsa text

Comment

am vazut pe forum un tip ce avea faruri din poza de mai sus si zicea ca facusera scurt si se topise plasticul in spate.
          daca faci o treaba macar sa o faci bine si sa cumperi led-uri bune daca tot vrei dayline-uri.
          decat sa cumperi ceva care se strica si sa ramai cu bani pierduti mai bine cumperi altceva la masina. setul din poza am inteles ca este 400 ron plus ca faza lunga e pe lupa ).
          From Miami 2 Ibiza
          Voucher
          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

e chiar superba ideea cu leduri dayline!, sincer, daca nu ar fi probleme cu capatanele de creta mi-as fi pus si eu, dar acum cat e disteria goala a statului se leaga de orice....mama lor de haite!
            lipsa text

Comment

Originally posted by Bleizer View Post
              e chiar superba ideea cu leduri dayline!, sincer, daca nu ar fi probleme cu capatanele de creta mi-as fi pus si eu, dar acum cat e disteria goala a statului se leaga de orice....mama lor de haite!
              e asa mare foame de bani incat echipajele de politie dau ture printre blocuri si dau amenzi pentru parcare incorecta. mi-am luat amenda ca am parcat in fata blocului
              From Miami 2 Ibiza
              Voucher

Comment

inainte sa montez vreau sa stiu daca sunt eficiente sau nu, nu ma intereseaza ca arata frumos. faptul ca au lupa nu ma incalzeste cu nimic. aia e lupa pt bec halogen nu pt xenon. daca pui xenon in lupa halogen o pui degeaba, e acelasi lucru ca si cum ai pune xenonul in reflectorul farului. exista lupe pt xenon si lupe pt halogen. dar farurile astea noi vad ca nu are nimeni nici o impresie despre ele daca lumineaza bine sau nu, dayline-ul e pt frumusete. pana la urma cred ca o sa mi le modific eu pe ale mele si cu lupe xenon si cu dayline si cu leduri pe semnal etc ca vad ca de cumparat nu ai de unde

Comment

Originally posted by mdaniel76 View Post
                  inainte sa montez vreau sa stiu daca sunt eficiente sau nu, nu ma intereseaza ca arata frumos. faptul ca au lupa nu ma incalzeste cu nimic. aia e lupa pt bec halogen nu pt xenon. daca pui xenon in lupa halogen o pui degeaba, e acelasi lucru ca si cum ai pune xenonul in reflectorul farului. exista lupe pt xenon si lupe pt halogen. dar farurile astea noi vad ca nu are nimeni nici o impresie despre ele daca lumineaza bine sau nu, dayline-ul e pt frumusete. pana la urma cred ca o sa mi le modific eu pe ale mele si cu lupe xenon si cu dayline si cu leduri pe semnal etc ca vad ca de cumparat nu ai de unde
                  sunt cativa baieti de pe forum care spuneau ca lupa este pe faza lunga
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher

Comment

io am luat asa ceva la logan fara modificari doar scimbat bec pozitie cu smd pozitie ..pret 25 ron pt logan ph 2 si 20 ron pt primul model 0745538663 si va fac rost si voua

Comment

deci pina la urma are careva poze cu ele noaptea?
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google