Numai poze dar cat de curand o sa va pot sune cat sunt de calitative deoarece propietaru era de negasit!
Leduri Tip "audi" Pe Logan
Collapse
X
-
am vazut pe forum un tip ce avea faruri din poza de mai sus si zicea ca facusera scurt si se topise plasticul in spate.
daca faci o treaba macar sa o faci bine si sa cumperi led-uri bune daca tot vrei dayline-uri.
decat sa cumperi ceva care se strica si sa ramai cu bani pierduti mai bine cumperi altceva la masina. setul din poza am inteles ca este 400 ron plus ca faza lunga e pe lupa ).
Comment
-
Originally posted by Bleizer View Poste chiar superba ideea cu leduri dayline!, sincer, daca nu ar fi probleme cu capatanele de creta mi-as fi pus si eu, dar acum cat e disteria goala a statului se leaga de orice....mama lor de haite!
Comment
-
inainte sa montez vreau sa stiu daca sunt eficiente sau nu, nu ma intereseaza ca arata frumos. faptul ca au lupa nu ma incalzeste cu nimic. aia e lupa pt bec halogen nu pt xenon. daca pui xenon in lupa halogen o pui degeaba, e acelasi lucru ca si cum ai pune xenonul in reflectorul farului. exista lupe pt xenon si lupe pt halogen. dar farurile astea noi vad ca nu are nimeni nici o impresie despre ele daca lumineaza bine sau nu, dayline-ul e pt frumusete. pana la urma cred ca o sa mi le modific eu pe ale mele si cu lupe xenon si cu dayline si cu leduri pe semnal etc ca vad ca de cumparat nu ai de unde
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View Postinainte sa montez vreau sa stiu daca sunt eficiente sau nu, nu ma intereseaza ca arata frumos. faptul ca au lupa nu ma incalzeste cu nimic. aia e lupa pt bec halogen nu pt xenon. daca pui xenon in lupa halogen o pui degeaba, e acelasi lucru ca si cum ai pune xenonul in reflectorul farului. exista lupe pt xenon si lupe pt halogen. dar farurile astea noi vad ca nu are nimeni nici o impresie despre ele daca lumineaza bine sau nu, dayline-ul e pt frumusete. pana la urma cred ca o sa mi le modific eu pe ale mele si cu lupe xenon si cu dayline si cu leduri pe semnal etc ca vad ca de cumparat nu ai de unde
Comment
Comment