Originally posted by soboBN
View Post
Logo Metal DACIA Pe Volan
Collapse
X
-
-
Interesanta chestie. Mie unul mi-ar place asa ceva , dar pentru cifrele si liniile de pe schimbatorul de viteze. Cred ca este ffff greu de facut , dar nu strica sa te intreb, poate te descurci . Deci , poti face asa ceva?, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
inca un rand la Agnita te rog ,asteptam un pret ,anunta cand iti trimitem datele de contact.........
Comment
-
adimrv:
nu am eu ce pret sa fac. atat cat costa la ei, atat costa. eu nu am postat sa scot bani din asta, doar am vrut sa va arat ce am facut si sa va pun la dispozitie matrita daca vreti sa va faceti dar nu prea am timp eu sa alerg sa fac si sa trimit. dar eu stiu?!
floryn: ar fi mijto si pe schimbator dar sunt prea mici cred. o sa studiez si problema asta ;)
Comment
-
Originally posted by throwerb View Postriscant? dar logourile de la alte masini nu tot in frunte sar ) hai ca esti haios mdi_pro
iar ca idee la impact nu volanu il iei in frunte ci airbagu.
ps: crezi ca volanu e mai moale ca literele alea?Cumpar volan de Duster
Comment
-
Emblemele de pe volan la alte masini,sunt gandite din fabrica sa cedeze in asa fel incat sa nu te afecteze.Decat sa-mi pun literele alea,daca tot vreau sa fac ceva ca lumea,pun volan de PH2 care are inelul ala argintiu si se asorteaza cu inelele de la aeratoare
Si cum cedeaza ele?! se dezintegreaza?!. Bai aveti niste glume in voi, sa mori de ras si alta nu. Daca vreti sa faceti caterinca, e ok, daca nu ganditi va rog coerent! merci
PS baga-ti volan de PH2. banuesc ca e si ieftin.
Oricum sincer sa fiu nu prea imi place volanul de la ph2
Eu tot nu inteleg de ce nu au ales sa faca volanul ca la toata masinile sa fie domne in mijloc Logo-ul masinii in metal nu sant in plastic
Daca volanu ph2 are un cerc satinat, eu ce sa inteleg ca e si acolo un aerator ceva? nu are nicio legatura cu logoul
Parerea mea!!
Comment
-
Originally posted by cata29 View Postsi ce crezi ca inelul ala nu se imprima pe frunteLast edited by soboBN; 12 May 2009, 22:18.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Youre so smart soboBN.
A real phisician
A funny guy.
PS1. Daca insisti poti sa le bati in tinte ca sa fii sigur ca nu iti intra in creieri literele alea superusoare.
PS2. Nu se dezlipesc literele alea stai linistit, poate daca bagi surubelnita, un ciocan si un... kick and ban!
bye
Comment
Comment