Logo Metal DACIA Pe Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am atasat zip-ul cu matrita in corel pentru cine este interesat!

Bafta

Comment

sunt si dimensiunile? sau cum stie nenea sa le taie fix la dimensiune???

sigpic

Comment

se vor taia EXACT ca in document
        acolo sunt masurile corecte ptr volan

Comment

Daca totusi , gasesti vreo solutie cum sa punem ceva acolo pe maciulie , in santurile alea (H si cifre) , poate ne anunti si pe noi , ok?
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

Originally posted by demonhunter View Post
            Zilele astea o sa fac simulari cu diferite grosimi de materiale sa vad care vine mai bine si daca e de luni, pot trimite

Pot face pe mai multe culori, argintiu cum ati vazut si-n pozele de pe prima pagina, auriu (am facut o simulare in photoshop), si pe material gen oglinda
            Am atasat si o poza si materialul auriu
            Poti sa pui o poza cu cele din material tip oglinda? Sunt foarte curios.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

dar cu ce se deschide documentul asta???? ca eu nu reusesc sal deschid

Comment

Foloseste COREL pentru a vizualiza.
                sigpic
                Play ManagerLeague

Comment

O sa pun luni o poza cu materialul tip oglinda, ambele sunt de grosime 1 mm, si intra perfect in locul cu sigla Dacia

Comment

pot sa pun un link de pe forumul dacia sa vedeti ce zic unii retarzi de aceasta idee!?

adica nu stiu daca am voie sa postez un link de pe alt forum!

pot sa pun un link de pe forumul dacia sa vedeti ce zic unii retarzi de aceasta idee!?

adica nu stiu daca am voie sa postez un link de pe alt forum!
                    Last edited by throwerb; 16 May 2009, 23:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Se potriveste si la volanul de PH2?

Comment

@throwerb: nu ai voie. copiaza doar ce vrei sa ne arati
                        @PeRuZzI: pe ph2 scrisul este la o scara mai mica. deci nu se potriveste.
                        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

La Logan PH2, scrisul este iesit inafara, deci nu merge asa ceva, doar sa-l vopsesti

Comment

Nu se potriveste la volanul de PH2 pentru ca PH2 nu are sant in plastic, ci invers adica nivel mai ridicat de la suprafata plasticului . practic poti sa pui dar clar ca iese aiurea!

iar daca il vopsesti cum spune demonhunter e clar ca iese o prostie

Dar exista o rezolvare si pentru tine: facuita matrita ovala asa cum este elipsa care inconjoara DACIA, ales un material Metalizat si stantare computerizata a.i.
                            unde este dacia ramane metal unde nu este pe aceea elipsa se face negru
                            Last edited by throwerb; 17 May 2009, 14:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

la schimbator ar merge facut ceva cromat, dar asta doar daca maciulia are capatul negru...
                              Logan by Renault Pure Blood
                              Nothing beats Low Cost

Comment

eu cred ca sunt prea subtiri santurile din nuca schimbatorului de viteze ca sa iasa ceva misto!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google