If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai , au iesit chiar misto. Felicitarile mele. Nu ma asteptam , credeam ca vor iesi naspa, inalte si ca deranjaza la atingere . Dar dupa cate vad in poze , e ok.
throwerb, si eu mai lucrez la matrita, pt ca se "pierde material" la teiere, il topeste laserul si iese mai subtire, dar mai dau vreo 2 probe si o nimeresc, de lipit ,le-am lipit cu banda dubla adeziva, si stau destul de bine, mai ales ca nu trage nimeni de ele
PS: promit sa revin cu poze cu macro facute cu camera de data asta
Am facut azi in Bucuresti...7.7 ron. Locatie: vis-a-vis de patinoarul National, langa centrul de anvelope Lassa.
Demon, daca ai de gand sa vinzi asa ceva, faci anunt la bursa. Multumesc pt intelegere.
te-ai gandit ce se poate intampla in cazul nedorit de nimeni, de accident, cine-ti va extrage tablele alea dintre ochi? ...la masinile care au logo metalic pe volan, ala e fixat extrem de bine de una din cele doua jumatati ale capacului de airbag tocmai ca sa nu-ti scoata ochii. airbagul pleaca cu 200km/h...
pe de alta parte, din poze, nici nu pare vreun exemplu de atentie la detalii realizarea literelor...sau poate din cauza ca nu-i poza clara, ochii imi joaca feste. oricum, cel mai mult ma ingrijoreaza comportamentul in caz de accident.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
din cate am inteles eu acele litere nu sunt din metal ci dintr-un material care doar imita! nu stiu care ar fi pericolul la accident daca nu e metal...
cel putin asa am inteles eu!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment