Logo Metal DACIA Pe Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

- daca e sa sara airbag-ul, literele ar trebui sa sara in sus, nici decum spre pasager
    - ai dreptate legat de calitatea literelor, ce a fost in primele poze a fost "prototip", acuma s-a ajuns la o forma finala care se incadreaza perfect in spatiul acela,

Comment

si plastic daca e, important e sa nu sara inspre fata. ma gandeam eu ca e literele sunt varianta beta, dar na, trebuia sa fiu sigur
      grija mare numa' sa nu va loviti, daca ies detaliile calumea, arata chiar bine.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

demonhunter, mai ai din material tip oglinda? sa imi dai un pm, sa ne intelegem cum face, ca as vrea si eu un set de litere tip oglinda.
        Last edited by Andrei T; 20 May 2009, 15:42.
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

ai PM de la mine

Comment

SEBA: in poza de la postul 74 nu se vede destul de clar acel logo?!?

acela este primul logo facut de mine nu de demonhunter care are matrita de la mine si care o mai are, eu le-am trimis, acum depinde de calitatea materialului si a taieturii cu laser

Mai uita-te odata la poza de la postul 74. sunt poze macro si destul de clare, cred ca este evident nivelul calitatii

Comment

in caz de accident crezi ca ala ar fi pericolul iminent zi Doamne fereste cand o fi sa iti taie masina sa te scoata cat despre plasticul ce imita reflectie de oglinda cred ca e cea mai mica piedica in caz de ceva grav,hai sa fim optimisti si sa nu ne mai gandim ca daca ar fi sa ....parerea mea ..cat despre litere sunt misto dar eu unde sa le pun ca am volan sport deci airbagul sare maine la mine
              sigpic
              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Cam asa arata forma finala
                Attached Files

Comment

Daca va ganditi numai la accidente atunci creati o matrita sau vorbiti cu cel care o are si va duceti si va creati abtipild-uri si le lipti frumos in acele adancituri. Mare problema ar fi ca dupa un timp s-ar putea sa se toceasca sau sa se dezlipeasca din cauza materialului din care sunt facute.

@Cumparati autocolant si lipiti pe volan si dupa decupati cu cutterul. Insa se va dezlipi in scurt timp de la caldura.

Comment

CobrA_4cS: ideea cu autocolantul si taiatu cu cutteru este super slaba. clar ca iese tiganie
                    aici vorbim de taiere cu laser pe un material de calitate.
                    Adezivul este f bun.
                    Evident daca bagi surubelnita sub litere si dai cu pumnu le scoti. dar la fel poti sa scoti si dCI ul din spate si 1,4 si 1,6 16V si etc
                    Crezi ca alea sunt sudate de tabla? tot lipite sunt! si lipiciuri slava domnului avem destule

Bafta

Comment

• @throwerb DCI-ul din spate (1.6, 1.6 16V, 1.4) sunt lipite dar au si niste braduti care intra in tabla, cand se scot se rup bradutii aia.
                      @demonhunter mersi frumos pentru litere si scuze ca te-am deranjat iar!
                      Si on topic: Azi am cumparat de la demonhunter litere, le-am lipit unui prieten si arata foarte bine, DAR... literele alea nu vor sta mult acolo deoarece autocolantul ala nu este de cea mai buna calitate, nu mai vorbesc de sters volanul cu o carpa, le agata imediat si le da jos (inca nu am incercat dar se simte la mana deoarece volanul este convex si literele sunt drepte).

Comment

• vasile78: mersi pt feedback,
                        in legatura cu autocolantul, stai linistit, se lipeste destul de bine, eu m-am chinuit sa deslipesc un set de litere, de am zis ca le rup

Comment

• am primit si eu azi literele! merci mult! se vad foarte misto!!! si inca o data felicit pe cel cu ideea...
                          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• @demonhunter vreau si eu 1 bucata , costa 15 lei cu transport sau fara?
                            sigpic #

Comment

• adimrv ai PM
                              lui Throwerb trebuie sa-i multumiti
                              Last edited by demonhunter; 22 May 2009, 23:16.

Comment

• ok vorbim pe pm
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google