If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lasa ma ca e mai bun asta nou, am vazut la unu' cu volan vechi ca era crapat plasticul in jurul literelor! A avut omul alta masina cu claxon pe volan si acum cand s-a suit in Logan a incercat sa claxoneze de cateva ori nervos si a rupt plasticul ala ( care este foarte subtire). Gasiti voi vreo smecherie si pentru volanul asta nou, si eu abia astept !
@vasile78 stii de ce nu se lipeau la tineliterele, trebuia sa degresezi volanul inainte, cred ca era plin de silicon de la spalatorie, am patit si eu azi la fel cand am montat lka cineva, dar am sters volanul cu solutie de geamuri si gata problema
Tips and tricks:
1 degresati cu un degresant puternic (ex: asevi quita grass este f bun)
2 cate o picatura doua pe fiecare litera dintr-un lipici f bun nu strica
@demonhunter,
vreau si eu 2 seturi de litere ! la Botosani!
da un PM cu niste detalii (in cat timp ajunge,pret etc.)
Pe aceasta cale tin sa multumesc inventatorului Throwerb!
@KeanuRev fisierul corel era cu cateva pagini mai in urma, ele sunt facute dintr-un plastic numic ABS (Laser Thins) de grosime 0.8 mm
@alexapo_BT ai pm
@vasile78 abia astept sa ma stresezi cu telefoanele )
am si eu literele puse de vreo 2 luni.....arata bine, e un lucru mic dar care are efect vizual destul de bun. va recomand sa achizitionati aceste litere. Dau mult mai bine decat logo-ul normal din plastic. Se face un contrast intre negru si crom! numai bine frati "Golani"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment