Logo Metal DACIA Pe Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai Demonhuntere baga comenzi. Vreau sa vad toate loganele cu inscriptie volaneasca ce naiba! Sa se trezeasca designerii Dacia la realitate! :P

PS puneti si voi poze care v-ati upgradat volanul . Eventual niste poze de calitate (macro)

Comment

• pacat ca au schimbat cei de la Dacia volanul, ca altfel cred ca bagau pe noile modele si sigla dinasta

Comment

• Lasa ma ca e mai bun asta nou, am vazut la unu' cu volan vechi ca era crapat plasticul in jurul literelor! A avut omul alta masina cu claxon pe volan si acum cand s-a suit in Logan a incercat sa claxoneze de cateva ori nervos si a rupt plasticul ala ( care este foarte subtire). Gasiti voi vreo smecherie si pentru volanul asta nou, si eu abia astept !

Comment

• @vasile78 stii de ce nu se lipeau la tineliterele, trebuia sa degresezi volanul inainte, cred ca era plin de silicon de la spalatorie, am patit si eu azi la fel cand am montat lka cineva, dar am sters volanul cu solutie de geamuri si gata problema

Comment

• S-au lipit maestre, ca am degresat volanul, dar eu ma intrebam cat or sa stea lipite...

Comment

• Tips and tricks:
              1 degresati cu un degresant puternic (ex: asevi quita grass este f bun)
              2 cate o picatura doua pe fiecare litera dintr-un lipici f bun nu strica

parerea mea

Comment

• @demonhunter,
                vreau si eu 2 seturi de litere ! la Botosani!
                da un PM cu niste detalii (in cat timp ajunge,pret etc.)
                Pe aceasta cale tin sa multumesc inventatorului Throwerb!
                My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• As avea si eu nevoie... de fisier si.. daca poate sa imi zica demonhunter din ce material sunt facute. Mersi mult
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

• @demonhunter cred ca o sa te mai sun zilele astea pentru inca un set, tot cadou pentru un prieten! Te stresez eu la telefon ...

Comment

• @KeanuRev fisierul corel era cu cateva pagini mai in urma, ele sunt facute dintr-un plastic numic ABS (Laser Thins) de grosime 0.8 mm
                      @alexapo_BT ai pm
                      @vasile78 abia astept sa ma stresezi cu telefoanele )
                      Last edited by demonhunter; 26 May 2009, 09:18.

Comment

• vreau si eu un set daca se poate.
                        beat me if you can !!!

Comment

• re

am mai atasat o poza
                          Attached Files

Comment

• am si eu literele puse de vreo 2 luni.....arata bine, e un lucru mic dar care are efect vizual destul de bun. va recomand sa achizitionati aceste litere. Dau mult mai bine decat logo-ul normal din plastic. Se face un contrast intre negru si crom! numai bine frati "Golani"
                            "Only God can judge me"

Comment

• @demonhunter
                              Ieri am primit şi eu literele şi le-am montat. Arată bine prin schimbarea aspectului. Merci demonhunter pentru promptitudine.

Comment

• cu placere baieti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google