Logo Metal DACIA Pe Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• re

Am mai atasat o poza cu sigla
    Attached Files

Comment

• cum dau de bani te anunt ca e prea tare ideea
      sigpic

Comment

• Il recomand pe DemonHunter .. mi-am luat si eu sigla de la el si se vede super smeker ..

Comment

• readuc acest thread in discutie cu o intrebare: a gasit cineva o emblema logan ph2 de dimensiuni mai mici care sa se potriveasca in interiorul cercului de pe volan? daca da as vrea sa vad si au o poza ceva

Comment

• salut.

O intrebare am si eu: Emblema asta de pe volan este autocolant lucios, sau este ceva gros asemanator cu motorizarea de pe portbagaj?

Comment

• mar iteresa si pe mine asa ceva,cat costa si din ce e facut.

Comment

• demonhunter baga si la mine un pm cu detaliile de livrare pentru calarasi

Comment

• demonhunter, cum fac sa intru si eu in posesia unui logo DACIA? cel mat Multumesc

Comment

• demonhunter,vreau si eu un logo DACIA tot cel mat; cum sa fac?
                    Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

• Ai MP de la mine
                      Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

• Tin sa-l felicit pe thowerb pentru ideea cu literele pt volan e fantastica iese in evidenta contrastul negru cu nichel .si toata stima pt cel care le confectioneaza.demonhunter ....jos palaria pentru amindoi.....se poate si pt bacau doua seturi iti dau un pm cu toate datele

salut DEMONHUNTER ai primit comada mea si cu adresa unde sa o trimiti

salut nu am primit nici un raspuns in legatura cu comanda
                        Last edited by B61TXD; 24 October 2011, 09:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by demonhunter View Post
                          Sal, eu lucrez la un centru de gravura si taiere laser, si pot confectiona aceste litere, pretul este de 15 lei, acuma daca este dispus Throwed sa-mi trimita fisierul corel, vi le fac cu cea mai mare placere
                          Prietene esti un sarlatan pt ca iei mai mult decat spui adica20 ron
                          sa-ti fie rusine

Originally posted by demonhunter View Post
                          Sal, eu lucrez la un centru de gravura si taiere laser, si pot confectiona aceste litere, pretul este de 15 lei, acuma daca este dispus Throwed sa-mi trimita fisierul corel, vi le fac cu cea mai mare placere
                          sa-ti fie rusine mie miai luat 20 ron +taxa 3 ron

Originally posted by demonhunter View Post
                          sa-ti fie rusine mie mi-ai luat 20 ron +taxa 3 ron
                          Last edited by radu daniel; 10 August 2012, 11:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Esti sigur ca e doar 3 lei taxa curier? Eu stiam ce mai mica taxa postala (de curierat) este 7 lei. Dar poate ma insel eu.

Comment

• Intre 8 si 10 lei posta romana.
                              KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• are thread special demonhunter, acolo se ocupa de comenzi...taxa postala e de 10 lei si literele pana in 15 lei!!! recomand! baiat serios!
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google