Logo Metal DACIA Pe Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logo Metal DACIA Pe Volan

M-am gandit ca nu arata rau logo metalic Dacia pe volan ca la mai toate masinile asa ca am trecut la fapte. Pentru cine vrea pot sa ii pun la dispozitie matrita in Corel!

Pun poze maine!! ;)

pai pune niste poze sa vedem si noi ce ai realizat

Comment

pentru a incarca poze : go advanced - gestiunea atasamentelor - rasfoire - incarca
      Succes

Comment

Gata! M-am prins ! Am atasat
        Attached Files

Comment

as fi si eu interesat de asa ceva! imi poti trimite si mie?
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Spune mi o adresa de e-mail, iti dau matrita si te duci la un centru gen Trodat care taie cu laserul iti alegi un finisaj, parte adeziva pe spate si cam atat!

Comment

Cand sare airbag-ul,Doamne fereste, ce se intampla cu literele alea?Nu s-ar pe tine?Sau sa te loveasca in fata...
              Cumpar volan de Duster

Comment

Ba da. S-ar putea sa sara in frunte ca atare cred ca ar merge puse invers si cand sar ele pe fruntea ta sa scrie Dacia. Ca la POLITIA sau SALVAREA. Stii tu!

Comment

contracost, ai putea sa imi faci tu si sa mi-l trimiti? la noi nu am unde sa fac...
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

As putea sa o fac. Dar cam complicat de trimis. Prin posta sau cum?! nu am mai tirmis pina acum obiecte!

costa 14ron cele 5 litere

Comment

si eu as vrea gata facut.
                      sigpic #

Comment

si eu as vrea ia si tu comanda de la toata lumea care vrea si vezi daca sunt mai multe poate lasa si la pret si pe urma le trimiti prin posta romana nu cred ca costa mai mult de 8 lei transportul ori unde

Comment

La partea cu airbagul... nu cred ca sar literele in frunte. Doar imbracamintea volanului se rupe si de acolo iese doar punga Daca ajung literele in frunte, inseamna ca ajunge tot suportul airbagului in freza :P.
                          GL-22-TOF

Comment

Am 2 intrebari:
                            1. Cum se monteaza, se lipesc?
                            2. Poti sa trimiti gata pregatite de montaj?
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Deci:

Exista o placa din plastic negru cu o folie de aluminiu la suprafata care se taie cu laserul dupa forma vectoriala iar pe spate se dezlipeste o foitza si ramane un material lipicios ca sa le poti lipi

Ceva gen cum sunt alea lipite in spate LOGAN dci mpi, pana mea

Deci ca sa le pui le dezlipesti litera cu litera de pe foita si le aplici in santurile alea de pe volan dupa ce inainte ai sters si tu bine volanu.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google