Fise Si Bujii Sport Pe Logan, Merita?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fise Si Bujii Sport Pe Logan, Merita?

Vreau sa achizitionez un set de fise sport Magnecor pt Logan si nu stiu daca merita sau nu investitia in sensul ca nu stiu ce se obtine cu fise sport (bujii am Denso cu 1 electrod made in Japan puse azi
    Poate altii mai priceputi ma pot lumina pe mine si pe altii ca mine.Multumesc anticipat

mare lucru nu se obtine atata timp cat se ramane pe bobina de fabrica .Din cate stiu , la magnecor ai de ales intre 6mm care sunt la fel ca stock, 7mm care sunt cele albastre sau 8.5 mm care sunt cele rosii , racing relativ groase
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si alta bobina unde gasim?Astept raspuns peste vreo 2 ani

Comment

Hai că mai e puţin.
        Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
        Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

Originally posted by Juristul2000 View Post
          Si alta bobina unde gasim?Astept raspuns peste vreo 2 ani
          msd ignition http://www.msdignition.com/
          iaca si siteul , sa ma anunti cand ti-ai cumparat ...ca din cauza ca n-ai gasit bobina n-ai pus in aplicare , ca fise si bujii erau disponibile.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Fata de niste fise normale fisele Magnecor sunt fabricate manual si verificate mai atent decat niste fise de serie prelucrate in masa. Aveti astfel pe langa avantajele specifice conductoarelor speciale folosite si certificarea ca fiecare fisa va conduce perfect curentul fara erori sau probleme de fabricatie.
            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Cristi nu gasesc de Renault, sunt mai copac asa, poate de aceea

Comment

Incearca mai bine sa pui bujii NGK sau Denso cu varf de iridiu. Si apoi sa schimbi si fisele si bobina.
                Eu am pus bujii cu varf de iridiu si fise Tesla si mi se pare ca urca mai rapid in ture decat cele normale

Comment

Originally posted by Juristul2000 View Post
                  Cristi nu gasesc de Renault, sunt mai copac asa, poate de aceea
                  pai nu sunt de reno . Dai cu mailu la ei , le arati mufa ta si iti recomanda ce si cum .

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google