e un singur model de remus hardline
Evacuare sport logan
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postremus hardline ... aceeasi problema am avut`o si eu
ai putea sa incerci si un traseu de 50 mm
Comment
-
oricum daca schimbi finala suna mai bine .
Aici se vede diferenta intre 160-170 euro dati pe o toba , si 30-50 dati pe altelePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Stie cineva un service unde imi poate face simie evacuare de la galerii pana la finala fu teava de 50???preferabil in buc dar daca pretul e bun ma deplasesz si in imprejurimi am cautat si tot cautat unii imi ofera evacuare cu catalizator sport etc vreau teava directa!!!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Du-te la pilot in bucuresti.Si le zici ca vrei doar teava goala.Trebuie sa iti faca.Daca nu iti face..inseamna ca nu vor banii.Sau la stelco tot in bucuresti,dar din cate stiu stelco foloseste doar teava aluminizata.
Comment
-
cred ca pilot sunt singurii care fac asa ceva...o alta idee ar fi racing nick ...iti aduc serpisori la cateva sute de euro bunePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cote-evacuare
Stimati colegi - stie careva cotele de la evacuare - inafara de diametre care le cunosc
- teava cu cot la 90 de grade care pleaca cu flansa din serpisori pana in catalizator este de 45mm diametru exterior
-de la catalizator pana la finala (inclusiv intermediara) este de 40 mm diametru exterior - dar nu cunosc cele 2 unghiuri scoase de dupa intermediara!Attached Files
Comment
-
Salutare @soculuif". Cred ca te-ar putea ajuta si cel de la Stelco din Republica, el fabrica numai tobe sport si cred ca un sfat bun si corect ai putea lua de la el. Merita garantat sa-i faci o intrebare, acum nu mai tu poti decide si din cunostiintele tale poti ajunge la o intelegere corecta. Multa bafta!
Mai omule, scrie corect! Mi-a luat 10 minute să rânesc la pseudoromana ta! Data viitoare delete direct. Imi pare rău că nu pot înroşi şi topica folosita alandala de tine.Last edited by andy_x3m; 31 March 2010, 09:11.
Comment
-
desprindere sudura
Salut, am si eu o problema, nu stiu daca a mai avut-o cineva pe aici dar am cautat si am citit si nu am gasit la nimeni. Si anume ca prinderea sudata a galeriei de evacuare cam pe la mijlocul masinii s-a desprins si cand e la relanti se aude groaznic. Nu am unde sa o sudez si de aceea daca ma puteti ajuta prin alte metode mai practice, nu stiu acuma, un colier, sau ceva special facut pentru o astfel de prindere. Se poate vedea si in poza de mai sus, dar adaug si eu cateva poze exact cu locul sudurii desprinse. Multumesc.
Comment
-
Originally posted by stefan_john View PostSalut, am si eu o problema, nu stiu daca a mai avut-o cineva pe aici dar am cautat si am citit si nu am gasit la nimeni. Si anume ca prinderea sudata a galeriei de evacuare cam pe la mijlocul masinii s-a desprins si cand e la relanti se aude groaznic. Nu am unde sa o sudez si de aceea daca ma puteti ajuta prin alte metode mai practice, nu stiu acuma, un colier, sau ceva special facut pentru o astfel de prindere. Se poate vedea si in poza de mai sus, dar adaug si eu cateva poze exact cu locul sudurii desprinse. Multumesc.
Comment
Comment