Evacuare sport logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu am sa umblu la catalizator.
    de fapt e si prima masina mpi care o am.
    tu ai mai modificat ceva?crezi ca se va duce sonda?

Comment

Asa mi-au spus cei de la PILOT ca exista nu am avut timp sa ma duc sa vad despre ce e vorba.

Stiu ca nu castigi sound ca la benzina eu le vreau pentru aspect nu pentru altceva.

Asa cum a spus cineva mai sus gusturile nu se discuta.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

eu am puso tot pentru aspect si cu tot cu intermediara face un zgomot infernal.
        intre 2-3000ture mai merge dar pana in 2000 si intre 3-4000rot/min se dezlantuie iadul.parca in masina se aude mai tare decat afara.
        cu o persoana la fel se aude incet dar de la 2 pers in sus se aude rau de tot.
        e clar in 2-3000 de ture e consumul mai mic dar in sarcina face urat.
        imi pare rau dar cred ca va trebui sa o dau jos.
        cristi a ta cred ca e la fel.ne putem intalni maine sa pun un pic silent-ul tau pe ea sa vad daca atenueaza ceva zgomot dar sunt cam sceptic oricum.

Comment

stai sa o montez,poate te sun maine dimineata sa ma duci si pe mine la astia sa ma rezolve
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

lucreaza bine au sudat in argon dar face galagie mare si andy nu mia dat inca capacul ala de silent.as incerca cu al tau doar un pic sa vad daca atenueaza.
            a ta ce o ai tu pe masina momentan cred ca nu facea asa galagie.
            suna toate alarmele pe unde trec si era plin azi de politie am trecut cu ea scoasa din viteza la relanti
            Last edited by suru; 21 November 2007, 01:31.

Comment

am fost azi cu alex si am skimbat tobele acum e pe masina lui.
              am fost azi la 5 in locul tau.
              sunt curios a ta cum suna dupa ce o montezi.

Comment

Suna bine toba sa o stapanesti sanatos
                Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Ceau suru , ceau cristi ! Scuzati de deranj ! Intrebare : ala 1.4 are evacuarea din fata pana in spate ? si daca da ..poti sa imi explici si mie mai exact cum vine ! si as mai dori sa stiu daca cumva o evacuare din fata pana in spate ...cam cata putere castigi cu ea ? mersi ! astept un raspuns !
                  sigpic

Comment

Putere nu am de unde sa iti spun pentru ca nu am masurat masina....dar practic se simte mai mult ca o resoftare

Comment

scuze daca e aiurea intrebarea mea,dar daca ii pui teava cap coada,nu o sa iti faca probleme politia?

Comment

Ba da...pentru ca o sa sune infernal.Stiu pe cineva care are teava doar la finala si se aude f tare.Plus ca nu o sa iti mearga pre bine in ture joase.
                        AG 16 Y M A

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=3Pz2qJ3qiT4 asta e un filmulet cu toba mea.. sper sa v-a placa

Comment

Am si eu o mica "problema".Am si catalizatoru si intermediara date jos,si o finala carub de aia din targ.Problema e suna ca o dacie fara tobe,extrem de ascutit mai ales in frana de motor.Intermediara si catalizatoru nu le-as mai pune la loc dar in schimb as proba alta finala.Ce finala imi recomandati si mie?
                            P.S.la relantiu si peste 3000rpm suna destul de bine.Dar in ture mici se aude jalnic.
                            Last edited by al!n; 15 December 2009, 16:55.
                            AG 16 Y M A

Comment

remus hardline ... aceeasi problema am avut`o si eu
                              ai putea sa incerci si un traseu de 50 mm
                              Last edited by Cristi_Xp; 15 December 2009, 17:03.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Remus hardline din aia cu tipsu scurt cum are dsign sau cu tipsu lung cum ai u?Suna chiar bine la tine.Ai traseu pe 50 gol si doar finala remus nu?
                                LA mine pana in 3000rpm e o amestecatura de zgomote.Zici ca jumate de toba se aude ascutit jumate infundat..mai da cate un rateu,abia dupa 3000rpm asa incepe sa se contureze sunetu.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google