Ma intereseaza evacuare sport cap-coada fara catalizator,teava din fata pana in spate,o finala carbon in spate.
Ma intereseaza daca are careva mai multe informatii,decat detin eu...
Eu vreau cap-coada teava inox fara intermediara,fara catalizator,doar sa se pastreze sondele lambda.
Face borla asa ceva?le-am dat un mail,astept raspuns,eventual un pret...
Pasii ar cam fii urmatorii : in teava din inox se da o gaura,in gaura aia se baga sonda lambda,putin mai scoasa in afara pentru a nu receptiona toata gazele necatalizate...In momentul acesta apare eroarea de "SERVICE" pe ecran,care merge scoasa din soft.
Calculatorul am intels ca poate fi pacalit si prin atasarea unei rezistente (identice cu a catalizatorului) .
Totul depinde de borla,daca au asa doar teava sau nu
Rog sa mai postati careva pareri/impresii/experiente
Ma intereseaza daca are careva mai multe informatii,decat detin eu...
Eu vreau cap-coada teava inox fara intermediara,fara catalizator,doar sa se pastreze sondele lambda.
Face borla asa ceva?le-am dat un mail,astept raspuns,eventual un pret...
Pasii ar cam fii urmatorii : in teava din inox se da o gaura,in gaura aia se baga sonda lambda,putin mai scoasa in afara pentru a nu receptiona toata gazele necatalizate...In momentul acesta apare eroarea de "SERVICE" pe ecran,care merge scoasa din soft.
Calculatorul am intels ca poate fi pacalit si prin atasarea unei rezistente (identice cu a catalizatorului) .
Totul depinde de borla,daca au asa doar teava sau nu
Rog sa mai postati careva pareri/impresii/experiente
Comment