Putin ajutor din toate categoriile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

stiti o firma din timisoara care sa puna body kit la logan ? eventual un mail de contact sau o pagina
    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

sal
      eu sunt din BAia MAre si am un kit de logan, format din bara fata, bara spate si 2 praguri.Sunt impecabile si nu au fost lovite niciodata.Eu vreau sa le vand prin februarie, cand imi voi face alt kit.Iti pun pozele sa vezi masina.Daca iti plac si esti interesat, iti pot da nr meu de tel sa vorbim, oricum pretul e suuuper.
      Mie imi place super mult kitul acesta, singurul motiv pt care vreau sa il vand este ca eu sa imi fac pe masina un kit ceva ma i agresiv.Kitul il dau cu garantie.Daca mai vrei si alte poze cu masina, mai pun cateva.Masina a luat premiul The BEST AUTOHTON la tunning in Baia Mare
      Attached Files
      sigpic

Comment

Originally posted by adi_trif28
        sal
        eu sunt din BAia MAre si am un kit de logan, format din bara fata, bara spate si 2 praguri.Sunt impecabile si nu au fost lovite niciodata.Eu vreau sa le vand prin februarie, cand imi voi face alt kit.Iti pun pozele sa vezi masina.Daca iti plac si esti interesat, iti pot da nr meu de tel sa vorbim, oricum pretul e suuuper.
        Mie imi place super mult kitul acesta, singurul motiv pt care vreau sa il vand este ca eu sa imi fac pe masina un kit ceva ma i agresiv.Kitul il dau cu garantie.Daca mai vrei si alte poze cu masina, mai pun cateva.Masina a luat premiul The BEST AUTOHTON la tunning in Baia Mare
        beton tuning bravo tie e cu gust

Comment

merci mult.Dupa cum am spus si mai sus, kitul este de vanzare la un pret suuuuper.Daca sunteti interesati careva, scrieti aici pe forum sau pe mail si va voi lasa un numar de tel.
          adresa de mail e : adi_trif28may@yahoo.com
          sigpic

Comment

@rudy: depinde ce iti place mai mult la o masina-sa arate bine sau sa se comporte bine la condus mai agresiv...sau poate amndoua.Eu m-as ocupa mai intai de mecanica, si apoi de exterior (chestii de impresionat ochiu). Oricum mai citeste forumu, sunt o gramada de informatii pe aici si apoi vezi de ce bani esti dipus sa investesti (in general tuningul la partea mecanica din cate stiu eu costa mai mult decat cel de exterior)
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

@adi_trif28 ai schimbat si suspensile + arcuri ?

Comment

momentan nu am pe ea nici arcuri sport si nici telescoape sport, pur si simplu sunt cele originale, dar mai mult ca sigur ca va urma sa ii pun suspensie sport, dar intaiu vreau sa gasesc combinatia ideala de arcuri-telescoape pt ca nu vreau sa fie foarte rigida masina
                sigpic

Comment

jentile alea care le ai pe ea in poze..ce marime ? aceasi marime ca cele stok ? sau mai mari.... daca e posibil niste detali pret de unde ?

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google