Thread-ul a fost sticky 2 saptamani, timp arhisuficient de inscriere. Inscrierea consta in postarea unor poze si a unei scurte prezentari. Deja au votat prea multi ca sa mai bagam pe altcineva la aproape O ZI dupa. Tocmai d-aia nici nu se mai pune altcineva in poll. Votul e o singura data, nu se retrage ca sa-l dai altcuiva.
Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 Editia 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Inca unu si de la mine pt Thejock3r, se pare ca, acum,deja ai trecut din categoria prelungiri bari (aka tunning vitan) "no offence" la cea de level 2 adica masini modificate finut si cu gust, tine tot asa si s-ar putea sa concurezi cu enervantii aia 2 cu loganuri albastre egee de ii confunda lumea ) Spor la tunarit.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Asta e acum nu mai am ce sa fac nu mai intru la vot nu-i nimic data viitoare daca va mai fi o sa ma trezesc si eu mai repede.
@darksid3 are dreptate deja au votat multi si nu mai are sens sa refaca poll-ul.
KYS-ul are un vot de la mine.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Enervanti ha? Votat jockeru pentru ca am pierdut si eu ore de somn la masinuta asta si imi place mult ce iese.
Sa-ti aduc aminte, jockere, cum m-am rugat de tine sa te mai gandesti cu capota? Mama ei de nervura!
Comment
-
asa e...dar cand nu mai suporti s-o vezi dezmembrata..bani in buzunar nu mai ai, nervi si probleme la tot pasul ....dai drumul la treaba! las ca poate pe viitor o voi mai retusa....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Scuzati intrebarea: Care e diferenta intre Loganul @Thejok3r level 2 si Loganul @dsign level 1? E level 2 doar datorita stikerelor "LoganClub"? sau doar sa nu se concureze reciproc...sigpic
207 noir obsidien
Comment
Comment