Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 Editia 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

un vot de la mine pt lupulucian

Comment

unu de la mine pt jockeru....
      low....&.....slow

Comment

sunt cu tine cosmine.oricand.bafta.
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Hai sa ma bag si eu desi sunt altii cu masini mai tari ca a mea.

Acum nu stiu cum si cine o sa ma bage si pe mine in poll.

- bara MCV
          - bari vopsite integral in culoarea caroseriei
          - jante 17"
          - geamuri fumurii
          - stopuri custom
          - arcuri sport H&R
          - eleron luneta
          - portbagaj semi-clean
          Attached Files
          Last edited by B-53-SDP; 1 July 2009, 23:34.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Un vot si de la mine pentru Cosmin. Tin sa felicit toti participantii - aveti masini frumoase Bravos.

Poza 2 a lui virtualmansorin este super tare si pacat pentru SDP ca a intrat prea tarziu.

Felicitari baieti.
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

aici vad ca se voteaza ...
              Last edited by Cezar; 2 July 2009, 00:10. Reason: Automerged Doublepost
              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

@parvu: matale mai bine ai pune niste poze actuale ale masinii.

Comment

pai este identica numai ca nu am portbagajul sus si am vazut ca postul meu nu s-a trimis complet ..... vroiam sa zic : aici vad ca se voteaza prietenii nu masinile .....

Comment

Nu te mai consuma, ai o masina foarte faina, poate nu o avantajeaza pozele postate...Important este cum te simti tu in masina, nu ce cred altii! Bafta!

Comment

ms @detail eu ma consum mereu cand vad ca e ceva in neregula pacat ca nu am carnet sa vin cu masina la intalniri ....:|
                      Last edited by pirvu_alex; 2 July 2009, 01:14.

Comment

vot ptr jocker...o sa iasa ceva frumos din masina
                        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

@alex deja cred ca insinuezi ceva si mie unul chiar nu-mi place. Spre deosebire de tine eu am avut/am o parerea destul de proasta referitor la masina mea. Dar din cate observ , numarul voturilor pe care le-am primit sunt mai multe decat id-urile de mess ale colegilor forumisti pe care le am in lista ( daca intelegi ce vreau sa zic) si asta ma face sa inteleg ca multitudinea de modificari aduse masinii, in timp , au fost bine vazute de catre ceilalti. Nu este vina mea ca nu ai venit la intalniri sau ca intre timp nu ai mai bagat bani in masina..De ce cand e vorba de concursuri,romanul se simte intotdeauna neindreptatit ? Hai sa fim fair play pana la sfarsit, ptr ca cine castiga NU ajunge presedinte ..ce zici ?
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

nu vreau sa insinuez nimic si nici nu vreau sa va faceti o parere proasta despre mine nu arunc cu noroi in stanga si in dreapta .... doar mi-am zis punctul de vedere ...... nu va suparati pe mine acum din asta

Comment

@parvu: mai bine ai pune niste poze noi cu masina, nu cele vechi. E fair-play astfel, nu?
                              Lasa placa : " e la fel"...Pune poze noi, sa vedem cum e masina actual.

Comment

Votat Jocker ( a zis ca daca nu-l votez ma bate si-mi da foc la masina ).

P.S. Normal ar fi ca pe parcursul a 24H sa se faca inscrierile si dupa sa se inceapa votarea. Exemplu SDP-ul abia s-a inscris si nu apare in pool. Eu am votat pe a lui Jocker, dar daca apare una care-mi place mai mult nu pot sa o votez pentru ca deja am votat. ( Poate se sterge si se reface threadul asa cum trebuie ).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google