un vot de la mine pt lupulucian
Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 Editia 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hai sa ma bag si eu desi sunt altii cu masini mai tari ca a mea.
Acum nu stiu cum si cine o sa ma bage si pe mine in poll.
- bara MCV
- bari vopsite integral in culoarea caroseriei
- jante 17"
- geamuri fumurii
- stopuri custom
- arcuri sport H&R
- eleron luneta
- portbagaj semi-cleanAttached Files- Imag.314.jpg (258.1 KB, 107 views)
- Imag.315.jpg (249.0 KB, 62 views)
- Imag.316.jpg (234.3 KB, 63 views)
- Imag.317.jpg (251.1 KB, 72 views)
- Imag.318.jpg (258.6 KB, 65 views)
- Imag.319.jpg (255.1 KB, 59 views)
- Imag.320.jpg (237.2 KB, 38 views)
- Imag.321.jpg (247.4 KB, 34 views)
- Imag.338.jpg (249.9 KB, 53 views)
- Imag.339.jpg (302.1 KB, 59 views)
- Imag.281.jpg (178.6 KB, 49 views)
Last edited by B-53-SDP; 1 July 2009, 23:34.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
-
pai este identica numai ca nu am portbagajul sus si am vazut ca postul meu nu s-a trimis complet ..... vroiam sa zic : aici vad ca se voteaza prietenii nu masinile .....Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
ms @detail eu ma consum mereu cand vad ca e ceva in neregula pacat ca nu am carnet sa vin cu masina la intalniri ....:|Last edited by pirvu_alex; 2 July 2009, 01:14.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
@alex deja cred ca insinuezi ceva si mie unul chiar nu-mi place. Spre deosebire de tine eu am avut/am o parerea destul de proasta referitor la masina mea. Dar din cate observ , numarul voturilor pe care le-am primit sunt mai multe decat id-urile de mess ale colegilor forumisti pe care le am in lista ( daca intelegi ce vreau sa zic) si asta ma face sa inteleg ca multitudinea de modificari aduse masinii, in timp , au fost bine vazute de catre ceilalti. Nu este vina mea ca nu ai venit la intalniri sau ca intre timp nu ai mai bagat bani in masina..De ce cand e vorba de concursuri,romanul se simte intotdeauna neindreptatit ? Hai sa fim fair play pana la sfarsit, ptr ca cine castiga NU ajunge presedinte ..ce zici ?sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
nu vreau sa insinuez nimic si nici nu vreau sa va faceti o parere proasta despre mine nu arunc cu noroi in stanga si in dreapta .... doar mi-am zis punctul de vedere ...... nu va suparati pe mine acum din astaInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Votat Jocker ( a zis ca daca nu-l votez ma bate si-mi da foc la masina ).
P.S. Normal ar fi ca pe parcursul a 24H sa se faca inscrierile si dupa sa se inceapa votarea. Exemplu SDP-ul abia s-a inscris si nu apare in pool. Eu am votat pe a lui Jocker, dar daca apare una care-mi place mai mult nu pot sa o votez pentru ca deja am votat. ( Poate se sterge si se reface threadul asa cum trebuie ).
Comment
Comment