Se mai pot face inscrieri? Eu pun cateva poze, daca nu se poate sterge.O singura obs as face, cred ca exterioarele sunt level 1 nu 2 modificari: arcuri veitec, praguri, angel,stopuri, xenon, difuzor spate, jante si cateva maruntisuri.
Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 Editia 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@sorinj, eu ma consider la nivelul 1 pentru ca nu am lucrat in mod direct la exterior, decat la capota. Farurile sunt modificate pentru a fi functionale si practice, ca arata si bine, asta e intimplare.
Pe de alta parte, Jocker a depus un efort destul de mare, a facut capota de portbagaj unica, a facut capota de motor, a vopsit, si-a modificat farurile (a vopsit interiorul lor cu negru).
Astea-s sute de ore de munca depusa strict pentru ca masina sa aibe un exterior frumos.
Oriucm, nefiind un regulament strict, fiecare s-a inscris unde si cum a dorit. Nu m-ar fi deranjat sa concurez cu Jocker, ba chiar ne-ar fi facut placere
Comment
-
Ba nene, bravo, sa nu te mai aud cu d-alea "las-o asa stramba, ca m-am saturat"
La chestii d-astea intotdeauna vor fi probleme, discutii si nervi, dar la final satisfactia e mare. Ma bucur ca ai nostri colegi au apreciat munca depusa, sudoarea scursa si frigul indurat pe la sticlarie, la 12 noaptea
Comment
Comment