Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 Editia 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se mai pot face inscrieri? Eu pun cateva poze, daca nu se poate sterge.O singura obs as face, cred ca exterioarele sunt level 1 nu 2 modificari: arcuri veitec, praguri, angel,stopuri, xenon, difuzor spate, jante si cateva maruntisuri.
    Attached Files
    Last edited by blaze2k; 9 July 2009, 22:29.

Comment

@sorinj, eu ma consider la nivelul 1 pentru ca nu am lucrat in mod direct la exterior, decat la capota. Farurile sunt modificate pentru a fi functionale si practice, ca arata si bine, asta e intimplare.

Pe de alta parte, Jocker a depus un efort destul de mare, a facut capota de portbagaj unica, a facut capota de motor, a vopsit, si-a modificat farurile (a vopsit interiorul lor cu negru).

Astea-s sute de ore de munca depusa strict pentru ca masina sa aibe un exterior frumos.

Oriucm, nefiind un regulament strict, fiecare s-a inscris unde si cum a dorit. Nu m-ar fi deranjat sa concurez cu Jocker, ba chiar ne-ar fi facut placere
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

bai sa mor eu sunteti de rasu curci , eu ma intreb cand se termina voturile , si intreaba unu daca se pot face inscrieri...
        prietene daca se voteaza de un car de vreme tu ce crezi , se mai pot face inscrieri sau nu?

sigpic

Comment

Va informez ca poll-urile s-au oprit pe toate sectiunile de concursuri, azi 16 iulie 2009
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Felicitari Thejock3r
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

Multumesc tuturor pentru voturi , urari , gandurile de bine !!!
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

berea , unde`i berea ? ca tot zicea lumea ca se voteaaza de`an p..ea

Comment

Ba nene, bravo, sa nu te mai aud cu d-alea "las-o asa stramba, ca m-am saturat"

La chestii d-astea intotdeauna vor fi probleme, discutii si nervi, dar la final satisfactia e mare. Ma bucur ca ai nostri colegi au apreciat munca depusa, sudoarea scursa si frigul indurat pe la sticlarie, la 12 noaptea
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Felicitari Cosmine

Comment

Felicitari thejock3r.

Comment

un vot mare i ku felicitari pt jockerul

te intreb si eu kat te-a costat sa faci capota?
                        Last edited by florinneny; 19 July 2009, 21:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

multumesc florin App, cu castigatorii ce se intampla? )
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Castigatorii fac cinste , pe Dsign nu-l vad prea bine
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

Felicitari Jocker, ai thread-ul sticky.

Comment

Felicitari thejock3r.Tine-o tot asa .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google