Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ayu

Ma bag si eu ...

Mici schimbari dupa cum ar fi:

-Leduri bord si consola centrala (alb si rosu)

-Volan + schimbator imbracate in piele

-Cotiera neagra

-Fete de usi + consola centrala vopsite in negru mat
    Attached Files
    ABS+ 1.6

Comment

98 BNM Pentru 22 TOF 10;10;10;10;10;... si + mentiunea ca mai sunt si acum amprentele lui Dan pe masinile concurentilor

Comment

votat golanu , sa aibe si dizain cu cine sa se bata
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Pacat ca nu participa si Dan Honda

Comment

Merci jokere si eu la masinuta ta am dat un 10 ca merita....
            sigpic

Comment

trebuiau 2 categorii , best interior berlina si best interior mcv...
              asta asa ca sa nu mai fi ofticat si sa-mi dea dsign bataie

sigpic

Comment

cred ca lumea nu se mai uita la poze pur si simplu voteaza...altfel nu imi explic cum de golan91 are cu mult mai putine voturi decat dsign...iar interiorul lui golan91 e mai complet...si in mare parte sunt aceleasi materiale folosite... :-??
                0.9 tce SL plus

Comment

Chiar nu iti dai seama cum iau unii voturi? Uita-te la best sound si o sa iti vina idei
                  sigpic

Comment

La aceasta categorie consider ca nu ma "bat" cu golanul, pentru ca mare parte din realizari sunt opera lui si a priceputului sau tata. Eu doar am fost cel cu banii.

Deci, in cazul in care voi iesi pe primul loc aici, castigatorul va fi de fapt Golanul
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

cat fair play.... asa da bajetiii !!!
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Dsign sa nu exageram ca e fff misto al tau dar pacat ca se va strica cat de curand cu ceva "tevi de apa"....desigur ca si al meu...
                        sigpic

Comment

GOLAN91 are votul meu
                          (\__/)
                          (='.'=)
                          (")_(")

Comment

@mcnalex: vitezometrul tau ce-a patit?

Am votat interiorul lui dsign pentru originalitate, iluminare per' ansamblu, butoanele din centru pentru ca au fost amplasate jos intr-o zona accesibila facand loc statiei de emisie-receptie care este in armonie perfecta cu cd-player-ul, scaune, centuri etc. . Se poate si mai bine, o "tiganeala" a plasticelor gri in negru mat + un detector de radar ar fi picatura care ar umple paharul ca sa spun asa. "Succesuri".
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Un minus ptr a mea masina este interiorul de care nu m-am apucat , inca. Dar am de unde sa ma inspir ;) ! Fiecare dintre voi a reusit sa faca un interior deosebit iar cel mai in masura sa castige, a castigat !
                              felicitari Dsign !!
                              sigpic

Comment

Multumesc votantilor si colegilor care m-au ajutat la nevoie.

Felicitari tuturor participantilor la competitii. Ne vedem la Sibiu sa sarbatorim.

@Jocker, nu as fi reusit fara Golan si fara ajutorul tatalui lui sa fac interiorul masinii asa cum e acum. Toata stima.
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google