Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vot Radu

Comment

dsign dar cam repede ai egalat... eu stiu ca voi la capitala sunteti multi , dar chiar asa

sigpic

Comment

Mai, din 80 de voturi, maxim 30 ar putea veni din partea prietenilor mei... Care poate totusi au alte gusturi.

Sa nu uitam ca desi am cheltuit o multime de bani cu evacuarea, acum o saptamana cind am filmat se auzea execrabil. Abia dupa ce am montat intermediara se aude domestic.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

xp...am auzit si live si imi place
          (\__/)
          (='.'=)
          (")_(")

Comment

Dsign ( Citez Grasu XXL: masinaria asta scoala toti mortii din morti ).

Comment

Un vot de la mine pentru raduprov ca este aproape de mine la 25 de km bafta!

Comment

Un vot pentru dsign,bravo,tine-o tot asa cu modificarile aduse masinii.
                Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                  Un vot de la mine pentru raduprov ca este aproape de mine la 25 de km bafta!
                  tu la`i votat doar ca`l cunosti si sta langa tine a ?
                  pai daia a ajuns tara asta de ***** !

Comment

de parca voi l-ati votat pe dsign 100% toti pt modificarile aduse
                    Its just a car ...

Comment

eu unu l-am votat pe dsign pt ca am auzit masina live si stiu cum face...puteam f bine sa te votez pe tine radu ca aveam amandoi aceleasi tip de toba
                      low....&.....slow

Comment

Originally posted by raduprov View Post
                        de parca voi l-ati votat pe dsign 100% toti pt modificarile aduse
                        da radu , l`am votat pt ca stiu ce ia facut masina , stiu cum se aude toba , stiu pt ca am mers cu masina.
                        si da , a meritat votu meu.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
                          tu la`i votat doar ca`l cunosti si sta langa tine a ?
                          pai daia a ajuns tara asta de ***** !
                          Lasati sa mai castige si cei din ardeal voi vreti numai mitici sa castige!(atata am de spus)

Comment

Care-i faza cu miticii? Vezi ca asta e de cartonas rosu. Mai intai sa auzi cum face evacuarea aia si apoi o dai in prejudecati, aberatii, etc.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Este o tara democratica si sunt liber sa votez pe cine vreu stiu ca cu replica de mai sus am atins la punctul slab !

Comment

Ia Dex-ul si vezi ce scrie la "democratic"...apoi vezi ce scrie si la "bun simt". Nu te mai contrazice singur. Fiecare voteaza cum vrea asa ca locurile de bastina nu-si au rostul aici.

PS: intre "ca" si "cu" se pune virgula...macar acolo nu zic de restul.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google