Campionat Cea Mai Tare Evacuare Editia 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Degeaba Dark , explici degeaba , daca stai sa te uiti pe unde posteaza , numai greseli are , si daca ii spui , sare ca motu`n sus.
    Daca se voteaza doar de draga de a vota..ca ala e vecin , ca ala are sora buna , ca ala etc , mai degraba abtineti`va sa postati.

Comment

nah gata ce tot atata scandal ? mare lucru pt nimic , oricum dsign castiga si ce ? meritu lui bravo , sunteti fantastici,el a vrut sa ma voteze pt ca a vrut na
      Its just a car ...

Comment

O remarca rautacioasa facuta vis-a-vis de regiunea de unde se trage oricine din acest forum nu este permisa. Clar!
        Data viitoare Ban 3 zile de la miticul de mine.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

parca era un thread cu certuri , si contraziceri .....pe aici se da in offtopic...

apropo cand. se incheie votul??? nu trebuia sa se intample???

ps: tare aia cu " mitici" nu o stiam ))) lol
          (sa nu se inteleaga ca fac misto de baietii din bucale , doar ca e nostima denumirea de mitic ))) )
          0.9 tce SL plus

Comment

Acest sondaj se va termina in 16th July 2009 la 09:16

Comment

Eu nu am zis cu rautate acel cuvant dar m-a deranjat ca cineva mai sus a zis ca am votat pe ochi frumosi!

Comment

pai si nu e asa ? vezi ca te incurci singur in cuvintele tale.
                macar iti tineai parerea despre vot pt tine si nu se mai iscau faze de genu..
                si da ...Dsing sa castige , ca are cu ce...

Comment

vad ca aici se pot inscrie si alte marci de masini
                  cand am vrut sa particip la campionatu cu sistemu audio toti m-au huiduit si mi-au spus ca e doar pentru logan acuma nu stiu ce sa cred rusine pentru aia care m-au huiduit in rest numa bine
                  Dacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
                  Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN

Comment

Care alte marci de masini???

Comment

Lasa-l, ca doarme...

Mah, ce aveti, n-ati stat capra destul? Ce va certati?

Vroiam sa zic, o adevarata masuratoare se face cu un aparat de masurat decibelii Nu asa, cu filmulete facute cu telefonul sau mai stiu eu ce minunatie de filmaci.
                      Last edited by dsign; 13 July 2009, 11:21. Reason: Automerged Doublepost
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

io nu dorm poate dormi tu
                        am facut masuratoare cu un aparat de masurat decibeli si imi scoate 140 de decibeli asa ca nu ma jigniti ca s-ar putea sa o luati(nu de la mine)
                        oricum se fac aici magarii si sunt alti useri preferentiali
                        dupa cum am mai spus DACA UN USER NU MAI ARE LOGAN ESTE MARGINALIZAT LA MAXIM

No bine bre, pai tocmai matale sa arunci amenintari?
                        Last edited by Cezar; 13 July 2009, 14:12.
                        Dacia Logan KissFM 1.5 DCI 90 CP B-76-SKF
                        Seat Leon 2001 1.6 16v 106 CP TM-11-MFD viitor TM-31-MMN

Comment

Totusi este un concurs ptr Loganisti iar cei inscrisi au doar Logan ! Unde ai vazut tu alte masini ??
                          PS. posturile alea cu alte masini erau la misto...daca nu ti-a dat seama !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

@marcel: ca sa poti concura, trebuie sa detii masina. Astfel, nu se poate. Asa este corect fata de toti ceilalti.

Comment

@marcel, incerc sa mentin o atmosfera destinsa, iar treaba cu dormitul era o gluma.

Consider ca daca nu exista fair-play, intelegere, colegialitate si se isca conflicte din cauza acestor mini-competitii sau din cauza mea, e necesar sa ma retrag.

Nu vreau sa ma asociez cu persoane care habar n-au sa socializeze si mai mult decit atat, nu vreau sa particip la orice fel de actiune alturata lor.

Deocamdata nu-i cazul, vad ca ne-am inteles.

Sunt un om deschis, normal la cap, nu ma face pe mine locul 1 la o competitie pe net. Parca pierdeti premii in valoare de tzishpe milioane euri.

Scopul competitiei este acela de a ne cunoaste mai bine, de a consolida niste prietenii, de a lega unele noi, ne de a ne inrai...

PS: daca m-a chinuit o idee si mi-a iesit din ea o masina aranjata, asta nu inseamna ca sunt un arogant. Cine m-a cunoscut, poate confirma.
                              Last edited by dsign; 13 July 2009, 14:39.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Asa te vreau Dany, felicitari...nush ce naiba ai concurat?
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google