astea sunt jantele mele! Rial de 15 cu cauciucurile Michelin! cele din fabrica...
Campionat Cele Mai Tari Jante Editia 2009
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
noua mea achizitie si cred ca ultima schimbare pe masina... ptr momentUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
in trecut jante KM cu gume michelin 185/65/15
in prezent jante TARGA RACING cu gume wanli 205/40/17 au si capacele dar nu am apucat sa le montez
Comment
-
Ale mele MSW by OZ :P cauciucuri r15/65/185 originalele numai unu e schimbat ca a facut pana si s`a taiat cauciucu ...
Comment
-
jantele de pe trasura mea: wolfrace katana 2 15", incaltate cu anvelopele stock Continental EcoContact3 185/65/15ONLY GOD CAN JUDGE ME
http://www.loganclub.ro/forum/my_car...ic-t11272.html
Comment
-
daca se facea acest campionat acum cati-va ani poate ma putem mandri si eu cu fondmetal-urile mele dar ,inca intorc privirile.......
Comment
-
Succes tuturor competitorilor, toti aveti jante deosebite.
Desi nu-mi plac chestiile cromate, il felicit pe RaduLYN pentru jantele lui pe 18"
Bravo radule, ai grija de ele.
Acum sa ma prezint:
Jante EVO Corse San Remo, 7jx17", ET 29, 4x100
Aceste jante sunt fabricate in Italia, de catre un cunoscut furnizor de jante pentru competitii. Acest model este fabricat pentru Renault Clio GrA, pentru utilizare in raliuri, pe probele de asfalt
Am cumparat aceste jante deoarece am studiat un picut procesul de fabricatie si designul (cand spun design ma refer strict la partea de rezistenta, nu la frumusete) si am hotarit ca e mai bine sa dau un ban pe o janta buna decit sa dau juma de ban pe o janta proasta si apoi sa fiu client fidel la vulcanizare
Am uitat sa precizez faptul ca sunt dotate cu scaune pentru piulite (un fel de bucse metalice pe care se string piulitele, pentru a nu fisura janta cind se strang piulitele prea tare)
Fiind destinate competitiilor, ele nu vin cu capace de ornament pe centru, lucru pentru care sigur voi fi depunctat
Anvelopele de acum sunt GY, am cumparat deja altele, ProxesT1R, dimensiuni 205/45/17, TRECUTE IN CI SI IN TALON !
Poze:Last edited by dsign; 23 June 2009, 15:55.
Comment
-
Hai ca intru si eu
16` de la Rondell incaltate goodyear 205/55 fata si bridgestone 215/55 spate
Comment
-
Daca imi e permis imi bag si eu "adidashii" aici
Wolfrace Black Suzuka - 15'' 7j cu gume 185*65*15 Khumo Solus.
Pana cand se fac inscrieri si cand dati drumu la pool?
Mercisigpic
Comment
-
Hai sa bag si niste jante pe 16...ca sunt minoritare...
Deci: Borbet LV4 7Jx16" ET38 cu gume Vredestein Utrac 205/55/ZR16 design by Giugiaro...Last edited by detail; 28 June 2009, 22:31.
Comment
-
Originally posted by play4hacknu mi se pare corect asa nefiind montate jantele.Iau si eu poze de pe net si le pun cu jante pe 19 si castig!E bine?beat me if you can !!!
Comment
-
Comment