If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
buna seara, intru si eu abia acum pentru ca am avut treaba cu sculele...!! am ajuns la disperare cu ladoiul de bass si l-am dat jos direct la tomberon a ajuns ca mia ajuns! mai aveam o bucata de mdf de 22mm si am facut un panou frumos pe care am aranjat amplificatoarele si condensatorul cu cablurile trase atent si in continuare o sa pun o alta placa subtire decupata cu formele lor peste si nu o sa se mai vada cabluri mate nimic sa para ca au crescut de acolo..! subwooferul o sa primeasca o incinta seald ca reflex eu nu mai ascult ca e o galagie ptr mine..on topic nu m-am votat pe mine caci am considerat ca merita o sansa si tinerii pasionati(Skandal)...
B-64-MVP multam mult
din pacate ... metoda pumnului in gura functioneaza foarte bine pe acest forum
am rugat sa raman ... chiar daca nu castigam (in sensul in care aveam cel mai mare numar de voturi ... nu vroiam sa apar ... pentru ca normal nu mai am masina si asa era corect ... dar macar sa apar in poll .. pentru ca din punctul meu de vedere ... am facut ceva in sensul asta ... etc)
LAE promitator ce se vede acolo
sa ai spor la treaba
placa pe care o vei folosi sa maschezi cablaraia
ai so vopsesti sau .. mochetezi ?!
( pune pozele astea pe prezentarea ta
nu aici .. ca sa nu iriti moderatorii )
pigoo e a 3 4 oara knd explici chestia cu vandutul
si tot cam de 3 4 ori ai cerut in "gluma" voturile mele pe motiv ca ai cumparat subul de la mine ... ESTI comic
B-64-MVP multam mult
din pacate ... metoda pumnului in gura functioneaza foarte bine pe acest forumam rugat sa raman ... chiar daca nu castigam (in sensul in care aveam cel mai mare numar de voturi ... nu vroiam sa apar ... pentru ca normal nu mai am masina si asa era corect ... dar macar sa apar in poll .. pentru ca din punctul meu de vedere ... am facut ceva in sensul asta ... etc)
LAE promitator ce se vede acolo
sa ai spor la treaba
placa pe care o vei folosi sa maschezi cablaraia
ai so vopsesti sau .. mochetezi ?!
( pune pozele astea pe prezentarea ta
nu aici .. ca sa nu iriti moderatorii )
pigoo e a 3 4 oara knd explici chestia cu vandutul
si tot cam de 3 4 ori ai cerut in "gluma" voturile mele pe motiv ca ai cumparat subul de la mine ... ESTI comic
Stimabile, cum sa concurezi cu o masina care ai avut-o in trecut? Da-o in ma-sa de treaba...iti faci poll acasa, pe alte forumuri, in cadrul unor competitii, cu prietenii, treaba dumitale unde, daca vrei sa afli cum stai la capitolul muzica.
Aici, ai masina concurezi, nu, esti out.
Nu inteleg de ce atatea nelamuriri si plangeri.
Dar ce facem aici? Cum adica sa vezi cate voturi ai fi avut?...facem harcea-parcea? Facem poll-uri la misto?....ce-s cu atatea comentarii? Nu te obliga nimeni sa postezi pe forum. Vrei, bine, nu , ura si la gara. Metoda pumnului in gura? Pai luai ban ca asa vroia careva si gata, nu mai statea nimeni sa dea explicatii, aia era metoda eradicarii prin ostracizare. Hai sa lasam thread-ul asta in pace, sa nu-l mai umplem de rahaturi ca si asa e plin de posturi care nu-si au rostul.
Prezentarile sistemelor s-au facut inainte de poll, care mai are de "updatat" s-o faca pe My Ride.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment