Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi am facut un test drive si am observat ca doar daca esti foarte atent auzi o mica diferenta in rest este lafel.....singura chestie este ca inainte de a pune filtru sport am scos complet acel tub negru cade duce pana in spatele farului din stanga si a inceput sa se auda mai sport dar akm cu filtru sport montat asa se aude stock.

cred ca singura modalitate de a modifica masina in cat sa aibe un sunet sport este montarea filtrului la gura cutiei originale nu la capatul furtunului
    . A facut careva proba?
    Last edited by gabitzu_boss; 6 October 2011, 17:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da am facut eu , nu este nici o diferenta de sunet .
      Last edited by Seba; 13 October 2011, 01:05.
      sigpic

Comment

• se simte cand filtrul sta pe o teava (gen pilot) sau direct pe corpul clapeta (filcor si ale din targ la 30-40 de lei).

Comment

• @ibogdann nu este corect pentru ca tu realizezi filtrarea inaintea zonei unde se face o etansare perfecta. Cutia originala nu etanseaza pe margini, etansarea se face de catre garnitura filtrului clasic in carcasa filtrului. Exista filtre sport pentru carcasa sau kit-uri universale sau dedicate. Atata timp cat folositi filtre ieftine din targ sau inventii dubioase aveti toate sansele sa imbacsiti clapeta mai repede si sa stricati motoarele sau mai rau turbosuflantele pe la diesel.
          Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
          Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Daca tot puneti filtru sport . de ce nu faceti ceva calumea ? Trageti filtrul pana jos in bara ! sa traga aer rece ...mai ales in perioada asta ! luati un cordon mai lung ....si ducetil in jos ...pe langa radiator ...si dupa aceea pe langa deflectoarele de aer ...si scoateti-l pe langa radiator in fata ...in partea stanga ...cu gura direct in grila ! Nu e cine stie ce ...dar la turatii mici ..trage mai usor . Si urca mult mai usor in ture .
            sigpic

Comment

• Tubulatura de inox, pe unde se gaseste?

Comment

• Vad ca esti din Mioveni, la Pilot in Bascov gasesti.Daca ai nevoie de ajutor trimite-mi un PM.
                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google