Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De pe autoaccesorii.ro
    Filtru(mare) lam luat de la Pilot Powet Tuning cand am pus si evacuarea ,filtru a fost 60 euro , iar cel mic a fost 15RON(Parca) de la un alt magazin(nush exact de unde din intamplare am dat peste el) .
    Pentru a avea eficacitate maxima trebuie ales traseu cel mai scurt , altu mai scurt ca asta eu nu vad, orce cot in plus nu e bun Cea mai buna varianta la mine ar fi o priza pe capota....sa vina si mai mult aer rece .
    Dupa parerea mea merita investitia...
    sigpic

Comment

totusi filtrele astea cat de bine filtreaza in comparatie cu cele stock??? adica nu scurtam viata motorului?
      v-ati cumparat si acel kit de sprayuri ptr intretinere? cat costa?

sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91
        Pentru a avea eficacitate maxima trebuie ales traseu cel mai scurt , altu mai scurt ca asta eu nu vad, orce cot in plus nu e bun Cea mai buna varianta la mine ar fi o priza pe capota....sa vina si mai mult aer rece .
        Dupa parerea mea merita investitia...
        si cand ploua ce faci...tragi si apa in motor pe langa aerul rece?

Comment

Cu un sistem bine gandit nu o sa traga si apa sau nu merg pe ploaie )
          Da acel kit e cam 35 RON
          sigpic

Comment

Originally posted by etern
            filtru de aer merita,dar eu am dci si e umflat rau,deci isi are rostul

venox,ai o multitudine de filtre,intre 60 si 160 ron!cat despre montat,poti sa o faci si singur,e super simplu(cele de la lampa vin cu tot cu adaptoare)!atat ca tre sa il si optimizezi,altfel se incinde motorul prea tare!
            dupa cum s-a intrebat si inaintea mea, cum adica sa il optimizezi?

si plus de asta ai niste sugestii de unde anume din bucuresti sa ma duc sa il iau? pentru ca tipuri de filtre stiu si eu ca sunt multe, dar eu nu sunt decat de cateva luni mutat in Bucuresti si inca nu stiu pe unde gasesc magazinele de profil.

Comment

fratilor nu luati din alea ieftine eu am unul care l-am luat cu 90 ron de la lampa si este cel mai prost filtru care l-am vazut nu tragea deloc sau poate nu era bine montat ,eu il montasem cu carcasa oricum nu imi placea si acum am pus azi filtru simota cu teava de inox dus la grila in fata si este total schimbat fata de ce-am avut pe masina inainte montat
              deci simota calitate pret impecabil
              mai puteti opta pe k&n care sunt mai bune sau bmc
              cine vrea sa vada simota monatat pemasina sa se uita la mine la my ride
              "cromul este placerea mea"
              "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by etern
                atat ca tre sa il si optimizezi,altfel se incinde motorul prea tare!
                cred ca se refera la suprafata filtranta, daca e mai mica decit cea a filtrului de fabrica pot apare probleme, teoretic filtrul sport ar trebui sa aiba cel putin aceasi suprafata de filtrare ca filtrul stock.

Comment

pai tocmai ca cele sport sunt cu capacitate de filtrare mult mai buna de asta si trage mai bine motorul plus ca daca se face kitul filtrului sport adica ma refer la teava cat mai scurt si cat mai putine coturi si sa fie foarte neted interiorul tevii pt a nu ingreuna aerul
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by gabriel
                    cred ca se refera la suprafata filtranta, daca e mai mica decit cea a filtrului de fabrica pot apare probleme, teoretic filtrul sport ar trebui sa aiba cel putin aceasi suprafata de filtrare ca filtrul stock.
                    nu conteaza suprafata de filtrare, conteaza capacitatea de filtrare, care inseamna dimensiunea minima a particulei de mizerie ce poate trece prin filtru, debitul maxim de aer suportat de filtru, depresiunea creeata in functie de debit, viteza si randamentul de curatire. calcul complicat...garfice care de cele mai multe ori producatorul nu le pune la dispozitie. cei cu filtre industriale, pt haleproductie echip electronice, fac in schimb lucrul asta, pt ca ei garanteaza paramatrii respectivi. dar nu se compara preturile
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si eu am filtru sport pe logan
                      incerc sa trimit niste poze
                      sigpic

Comment

pai hai sa vedem pozele ,daca ai din mai multe unghiuri ar fi perfect
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

am incercat sa le pun dar nu reusesc
                          Pun poze pt prima data
                          mAI INCERC
                          sigpic

Comment

Ca sa atasezi poze, in fereastra in care scrii mesajul, mai jos ai butonul "Manage Attachments", dai click acolo si te descurci tu mai departe.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

dai "go advanced" si optiunea "manage atachments" si uplodezi pozele pe rand
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

ASA AM FACUT, SI DUPA CE SELECTEZ POZELE II DAU uPLOAD
                                dAR TOT NU MERGE.eVENTUAL IL VOI RUGA PE UN PRIETEN SA LE PUNA EL, ORICUM MAI INCERC
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google