Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• acum 5 ani faceau unii reclama in autoexpert la un filtru sport care da 7-8 cai la un logan 1.4. din experienta celor care au schimbat filtrele s-a dedus ulterior ca unii (autoexpert) au mancat ceva c.a.c.a.t. ca sa poate cei de la j.r. sa manace o paine...
    cam asa sta treaba cu aia 9 cai din 75, adica un castig de 12%, mai mult decat un chiptuning. procentual, e mai mult si decat castiga un motor de curse prin schimbarea filtrului.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• mie unu mi-ar fi convenit sa imi dea 9 cai(frumosi ) ...un filtru si o toba si o resoftare ...pfff flacari pe asfalt ...
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• ai flacari pe asfalt numa' daca dai foc la cascarabeta
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• pai la atatia cai castigati ...se incinge asfaltu de la copitele lor ...

Comment

• Am montat si eu filtru sport de la Pilot cu tubulatura de inox...filtru x-fire Sandtler parca.Inca nu l-am testat pe distante mai mari,insa zgomotul imi aduce aminte de un "anumit" filtru
            Mai ramane sa izolez tubulatura.Am vazut la mai multi pe forum diferite metode de izolare...insa cea din poza mi se pare destul de interesanta(cam piperata ce e drept), am inteles ca se vinde numai la 9 m...macar asa restul il mai pot folosii sa izolez alte trasee cum ar fi cel de la AC.
            Poza
            Attached Files

Comment

• Pacat ca ai fost bannat ca iti gasisem la un pret bun solutia respectiva de la ThermoTec. Imbunatatirile sunt majore la izolarea admisiei lucru constatat la Cupra.
              Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
              Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• "zgomotul" nu e produs de filtru ...ci de motor ...filtru doar lasa sunetele sa iasa din motor cand deschizi clapeta de la acceleratie ...
                capacul stock are in mare parte rol de antifonare ...
                (cei care au avut dacia 1310 cu carburoator stiu... mai ales cand se infundau jocloarele si astupau carburatoru' cu mana ...)

Comment

• soran, da-mi mie pe pm. sdta-ul inca e la locul lui

Comment

• Originally posted by Soran View Post
                    Pacat ca ai fost bannat ca iti gasisem la un pret bun solutia respectiva de la ThermoTec. Imbunatatirile sunt majore la izolarea admisiei lucru constatat la Cupra.
                    Am rezolvat tot cu ceva de la acelasi producator.Acelasi material ,dar la metru si niste cleme speciale care erau in pachet.
                    Multumesc de interes.

Comment

• x-fire Sandtler,tubulatura(Pilot) izolata cu patura termizolanta ThermoTec...momentan multumit de el,inca nu am habar de curatarea filtrului,insa mai sunt cateva mii de km pana atunci.
                      Attached Files

Comment

• Aceiasi tubulatura o am si eu doar ca nu am mai apucat sa o izolez.
                        Eu am trebuit sa o curat pe interior de pilitura de fier si de sudurile imperfecte.
                        Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
                          x-fire Sandtler,tubulatura(Pilot) izolata cu patura termizolanta ThermoTec...momentan multumit de el,inca nu am habar de curatarea filtrului,insa mai sunt cateva mii de km pana atunci.
                          poti sa dai si tu un "scor" pentru fiecare in parte te rog
                          Nu-i bai...

Comment

• Daca si-a pus cineva pe 1.6 16v as vrea sa vad o poza sau sa imi explice cum a rezolvat adaptarea filtrului la intrarea in galeria de admisie (intrarea nu este de forma cilindrica) ... am vazut pe un site al unui baiat din deva poate ati auzit de el CorneliuGrup care a montat destul de bine pe genul asta de motoare si mar interesa daca careva dintre voi ati montat pe K4M cum ati procedat?

Comment

• asa ceva ati incercat careva ?
                              astept intrebari pt nelamuriri , sugestii , critici
                              Attached Files
                              Its just a car ...

Comment

• Interesant,insa fortarea aerului(mai rece eventual)?...cred ca aer isi va lua tot cat trebuie,motorul.Si in plus pe timp ploios,prin aspiratie,o fi bine?...zic si eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google