If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da , aer tot atat dar ma gandesc ca e ceva mai rece
acum daca e sa ploaie nu urca apa pana acolo sus in el , mai mult mi de praf , cum e stock e ferit cat de cat
o avere , 10 lei m-a costat )
m-am dus la dezmembrari si am luat un furtun , burlan ce o fii dinala de supernova sau solentza sa il pot indoi si l-am bagat acol e intre bara si radiator si capatul prins
cei care aveti servo si AC e putin mai greu dar ma gandesc ca se poate , nu e cine stie ce dar masina acum trage cu siguranta aer mai rece
Se poate realiza si cu tub de pvc diametrul de 50 mm, rezultate: parca ar fii ceva dar asta pe timp de vara, acum pe timp rece sincer sa fiu nu se simte diferenta decat putin zgomot in plus. Traseul e fix oblic, drept fara coturi(am servo) acum pe timp rece am montat inapoi tubulatura din fabrica.
vroiam sa intreb pe cineva care stie , daca diametrul tubului e mai mare de ex 60 mm la interior trage aer mai usor..sau care e calculul stabilit..? asa ar putea sa fie si de 20 mm si de 100 mm grosimea tubului
As vrea sa va intreb daca s-ar merita sa-mi pun si eu filtru de aer sport am un 1.4 din 2005 totul ok dar am auzit ca nu indicat sa ai filtru de aer sport daca stai in zone unde circuli pe drumuri de tara (praff) si asta mi-a taiat din incredere ca fac drumuri de 2-3 ori pe sap pe la tara.Astept niste sfaturi
Filtrul de aer sport nu se merita, nu castigi mai nimic cu el, doar sunet si praf in motor. Mai bine fa o remapare in caz ca nu ai facut una deja, o sa faca cat 10 filtre sport.
Deci faci remapare si ramai si cu bani de benzina, decat sa dai bani pe filtru sport eventual tubulatura
"zgomotul" nu e produs de filtru ...ci de motor ...filtru doar lasa sunetele sa iasa din motor cand deschizi clapeta de la acceleratie ...
capacul stock are in mare parte rol de antifonare ...
(cei care au avut dacia 1310 cu carburoator stiu... mai ales cand se infundau jocloarele si astupau carburatoru' cu mana ...)
Man, singurul motor de la logan care scoate sunet puternic fara filtrul de aer este ala de 1.6 16v, 1.4 si 1.6 nu scoate nici cel mai mic sunet posibil!!!deci filtrul de aer original la motorizarile astea 2 are rol de filtru de aer si doar atat!
Man, singurul motor de la logan care scoate sunet puternic fara filtrul de aer este ala de 1.6 16v, 1.4 si 1.6 nu scoate nici cel mai mic sunet posibil!!!deci filtrul de aer original la motorizarile astea 2 are rol de filtru de aer si doar atat!
Man,scoate si ala de 1.4 si de 1.68v sunet fara filtru.Tre doar sa sti sa jonglezi cu acceleratia.
la 16v se aude frumos fara cutia aia de rezonanta din fata filtrului, se aude infundat, zici ca are toba sport
nu te contrazic dar eu am dat jos filtrul sport cand l am auzit pe prietenul meu cu 16v si nu a facut.. adica la el am stiut sa fac si la a mea nu? si in plus filtru sport suna doar in momentul in care accelerezi brusc si il ti in acceleratie.
daca scoti rezonatorul al 16v sau lasi carcasa filtrului deschisa la mpi 8v, la fel suna. mugetul ala reprezinta oscilatiile coloanei de aer in timpul functionarii motorului. si da, se aud cel mai pregnanta la wot (clapeta total deschisa) sau regimuri superioare de turatie (clapeta deschisa mai mult de jumatate).
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment