Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• intrebare dura..de unde iau o tubulatura?deci tubul in sine fara nimic altceva?si nu mai vreau raspunsuri dalea gen:k&n :P

Comment

• De la Pilot Pitesti, Bucuresti, Constanta.170lei costa tubulatura.
      AG 16 Y M A

Comment

• Cand m am referit la k&n m am referit la pret:P filtrul cu tubulatura costa 2 jumate si tubulatura 2 milioane..gen. ma refer mai ceva cum sa zic.... no name!

imi pare rau ca nu pot edita mesajul de dinainte dar cam asa ceva as vrea.. http://img407.imageshack.us/img407/4...ntrupoziti.jpg
        Last edited by sweetboy; 28 January 2011, 00:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• asa ceva gasesti la praktiker/selgros/dedeman...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• dar daca in loc de teava de la pilot pui o chestie de aia cu zicea sweetboy mai obtii acelasi sunet???
            DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
            sigpic

Comment

• Da,dar o sa ai probleme cu pozitia corpului clapeta...furtunu ala neavand prinderi pe capacu de la culbutori.Se poate face o flansa din tabla ceva ca sa stea corpu cum trebuie.
              Si mai e o problema,furtunu acela fiind flexibil nu stiu cum ai putea sa il faci sa stea drept, spre grila.
              AG 16 Y M A

Comment

• am prinsa admisia, nu se misca..eu trebuie doar sa montez filtrul si |furtunul| ala si in plus se poate curba si potrivii in orice directie vrei sa il pui..

Comment

• Loganurile dupa 2007, ma refer la MPI-uri, cand scoti cutia de la filtrul de aer, au un suport metalic prins cu un surub care tine fix corpul clapeta, misto piesa aia, poti sa mergi fara capacul de la filtru, fara nimic deasupra corpului.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Ba nu poti, la prima plecare de pe loc o sa iti zboare corpu de pe galeria de admisie.
                    Loganurile dupa 2006 au clema d-aia.
                    AG 16 Y M A

Comment

• ideal ar fi de gasit 2 astfel de cleme atunci intr-adevar se poate merge fara filtru. eu personal folosesc un cadru metalic special care tine fix corpul clapeta pe locul lui. este luat de la cosmin_i

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                        Loganurile dupa 2007, ma refer la MPI-uri, cand scoti cutia de la filtrul de aer, au un suport metalic prins cu un surub care tine fix corpul clapeta, misto piesa aia, poti sa mergi fara capacul de la filtru, fara nimic deasupra corpului.
                        Am eu 2008 si nu exista ce ziceti voi.Clapeta aia e tinuta cu capaul de la filtrul de aer, in momentul cand il dai jos din cele 4 suruburi ale lui ti se misca si aia.

Comment

• Ciudat,clema asta se afla in dreapta corpului.
                          AG 16 Y M A

Comment

• Cine ma poate ajuta cu niste poze cu filtrul filcor? In special ma intereseaza prinderea de corpul clapeta si interiorul tubulaturii.
                            sigpic

Comment

• @yrman - lasa prostiile ...mai bine iei un filtru de 30 ron de vitan

Comment

• cos_min_i, te rog sa faci si o proba inainte de a da astfel de sfaturi. nu avem nimic personal de impartit, dar gunoiele din vitan nu se compara nici macar cu filtrul stock de hartie!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google