Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai faceau niste baieti veseli cu Golf 3 o marire a corpului clapeta de acceleratie. nu stiu cat de posibil este si la Golan:

Comment

• este atat de imposibil ca sunt multi care au deja ...
      sigpicMy ride

Comment

• @bogdan.i - aia nu e marire ...ce ai pus tu e polish ..marirea se face pe strung ca aici

Numai eu stiu 10 loganuri care umbla cu corpul marit ... castigul este jos in ture ..este perfect pentru mersul in oras
        Last edited by cos_min_i; 3 May 2011, 08:41.

Comment

• si cam cat costa un corp clapeta marit???
          DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
          sigpic

Comment

• E posibil, dar mai citeste corect debitul de aer ?

Later edit: Si se poate face pe corpul standard, sau este un corp mai mare/sport? Eventual costuri?
            Last edited by bogdan.i; 3 May 2011, 14:56.

Comment

• @bogdan.i - se citeste debitul de aer stai linistit ... costuri : cel mai bine luati legatura cu GOLAN91

Fie faci corpul tau de pe masina, fie iti cumperi un corp chel si apoi il dai la facut si cand va fi gata muti senzorii si faci 2-3 reglaje pentru relanti

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                am avut eu yrman... pierdeam la plecarea de pe loc dar tragea o idee mai bine sus in ture ...

iar cu filtrul... va spun eu ca am incercat multe... incercati sa schimbati o admisie, un corp clapeta marit la 50 mm daca vreti sa observati o schimbare
                ...uite eu de 70 mii merg cu filtru sport si am avut si direct pe clapeta si tubulatura de la pilot si turbionala si pana nu am schimbat admisia nu am simtit mare lucru
                Cosmin turbionarea ai facut-o cu pale sau pe sistemul tevii de pusca?
                sigpic

Comment

• am avut ceva de genul

Comment

• cosmin, i-am dat PM lui Golan91, dar nu mi-a raspuns. Am vazut ca esti mecanicul de serviciu in Bucuresti. Ai facut asa ceva pana acum? Daca da, si poti sa imi faci si mie da-mi un PM cu cat m-ar costa asta facut de catre tine.

O zi placuta!

Comment

• si nici nu vinde clapete,numai la cine vrea...eu ma rog de el de juma de an si nimic...
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pai nu prea are timp, si le face prin modificarea corpului clapeta de pe masina ta.

Comment

• salutare! miam montat de curand un filtru sport pe loganul meu 1.4 din 2005. credeti ca era mai bn daca puneam unu fix in gura de la cutia originala?

la astea ma refeream !
                          Attached Files
                          Last edited by Seba; 5 October 2011, 00:15.

Comment

• Salut,

Am si eu o intrebare , legata de montarea unui filtru sport . Am vazut in obor un logan cu un filtru montat in felul urmator : (vezi poza de jos)

Iar tubul ala de trage aer era pozitionat ceva mai ok pentru a trage aer mai "curat" .

Se auzea foarte ok , din cate am vazut pe alte masini se auzea cum ar fi trebuit .

Acum va intreb , Este ok sa montezi un filtru asa ? Ce dezavantaje ar fi ? Performanta (daca ii pot zice asa) ?
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Acum am vazut postul lui gabitzu_boss , aceasi intrebare am si eu . Sunetul cel putin este la fel , ma rog difera de la filtru la filtru dar se aude foarte misto si cu el montat asa . Deci pana la urma care'i diferenta ?
                              sigpic

Comment

• zgomotul nu e dat de filtru... e dat de functionarea motorului, la "filtrul" stock capacul lui "absoarbe" zgomotul...
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google