mai faceau niste baieti veseli cu Golf 3 o marire a corpului clapeta de acceleratie. nu stiu cat de posibil este si la Golan:
Filtru De Aer
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by cos_min_i View Postam avut eu yrman... pierdeam la plecarea de pe loc dar tragea o idee mai bine sus in ture ...
iar cu filtrul... va spun eu ca am incercat multe... incercati sa schimbati o admisie, un corp clapeta marit la 50 mm daca vreti sa observati o schimbare
...uite eu de 70 mii merg cu filtru sport si am avut si direct pe clapeta si tubulatura de la pilot si turbionala si pana nu am schimbat admisia nu am simtit mare lucrusigpic
Comment
-
-
si nici nu vinde clapete,numai la cine vrea...eu ma rog de el de juma de an si nimic...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
salutare! miam montat de curand un filtru sport pe loganul meu 1.4 din 2005. credeti ca era mai bn daca puneam unu fix in gura de la cutia originala?
la astea ma refeream !Last edited by Seba; 5 October 2011, 00:15.
Comment
-
Salut,
Am si eu o intrebare , legata de montarea unui filtru sport . Am vazut in obor un logan cu un filtru montat in felul urmator : (vezi poza de jos)
Iar tubul ala de trage aer era pozitionat ceva mai ok pentru a trage aer mai "curat" .
Se auzea foarte ok , din cate am vazut pe alte masini se auzea cum ar fi trebuit .
Acum va intreb , Este ok sa montezi un filtru asa ? Ce dezavantaje ar fi ? Performanta (daca ii pot zice asa) ?Attached Filessigpic
Comment
Comment