If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Scuze daca postez aiurea, dar am cautat in tot forumul si n-am gasit nimic. Unde gasesc si eu un kit de admisie ca cel din poza? Are cineva idee de unde il pot cumpara si la ce pret ?
Din cate vad eu in poza acolo apare si o "turbina" cred (un ventilator de presiune este sigur). Si este antrenat de cureaua de distributie. Pare interesant. De unde ai luat poza? Este motorul de 1.4?
Din cate vad eu in poza acolo apare si o "turbina" cred (un ventilator de presiune este sigur). Si este antrenat de cureaua de distributie. Pare interesant. De unde ai luat poza? Este motorul de 1.4?
Da, este un motor de 1.4 pentru ca de asta am eu si pentru el ma intereseaza. Poza am gasit-o cautand pe Google dupa kit admisie Logan 1.4, dar, spre rusinea mea, nu mai stiu site-ul. Oricum, nu e greu de gasit in cautare. Ce-mi place e ca aerul intra rece in motor si acea "turbina" iti poate asigura (cred !!!) un boost puternic. Pare o chestie super faina si daca e un pret ok mi-as pune pe masina.
Foarte interesant. Ar fi bine de stiut ce modificari implica la distribuitie, cum este antrenat motorul turbinei. O sa incerc sa aflu mai multe si eu, sa vad ce gasesc.
Deci ala e un motor de 1,6 nu de 1,4.....Si de fapt nu e turbina e turbocompresor....Toata afacerea parca era 3.000euro(parca)....Si avea 136cp, viteza maxima peste 208.....Etc.....
Deci ala e un motor de 1,6 nu de 1,4.....Si de fapt nu e turbina e turbocompresor....Toata afacerea parca era 3.000euro(parca)....Si avea 136cp, viteza maxima peste 208.....Etc.....
Cred ca te referi la cei de la Elia, nu ? Para ei scosesera 136 cp. In fine, turbocompresorul ala nu cred sa coste 3000 eur sau undeva pe acolo pentru ca aia mi se pare cea mai scumpa piesa din tot ansamblul, restul fiind niste tevi banale (ce-i drept nichelate ) cateva coliere si un filtru de aer. Deja am mai gasit turbocompresoare pe unele site-uri dar n-am primit inca raspunsuri la mailurile trimise. Sa vedem ce o sa iasa.
Cred ca as putea da eu un raspuns la toata treaba asta cu filtru bun si eu sunt d acord cu faptul ca oricat d bun ar fi filtrul in afara de zgomotul sport o crestere d putere nu cred sa se sesizeze ( desi un prieten a pus p o ibiza d 1.4L un filtru K&N si p dyno i-a aratat o crestere d 3cp deci ar trebui sa functioneze si p logan ). Iar ca sa dau raspunsul dupa indelungi cautari dupa un asemenea filtru pt loganul meu d 1.6 am ajuns la pilot tunning unde mi s-a recomandat un filtru pipercross vector kre impreuna cu filtrul acela mic pt ulei si cu montaj ar duce la vreo 6 mil. De altfel mi s-a recomandat si simota pt un raport calitate pret mult mai bun toata treaba cu un astfl d filtru ar ajunge undeva sub 4 mil. In final eu am ales pipercross datorita faptului k firma are un renume mult mai bun si calitatea este d asemenea mult mai buna. Sper sa va fi lamurit rasp meu si dak mai doriti cv detalii suplimentare mai discutam in jur d 15 sept k at trebuia sa ma duc sa il pun si voi atasa si niste poza in legatura cu montajul deoarece eu pana acum nu am auzit chestia asta k cu cat e mai scurta teava cu atat trage mai bn. Mi se pare un pic gresita chestia asta pt k filtrul va trage aerul cald din compartimentul motor cei d la pilot tuning mi-au spus k il vor monta cat mai in fata pt a trage numai aer rece acum urmeaza sa vdm dak aduce cv beneficii in ceea c priveste marirea puterii motorului.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment