Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e riscul asta - treaba e sa fie traseul cat mai scurt (fara curbe si coturi) si in acelasi sa mai fie si eficient (sa traga aer rece).

Eu inca mai stau in studiu...
    Intr-o seara mi-am scos filtrul de aer ''testul suprem'' (la motor de 1.4) si spre surprinderea mea ESTE diferenta, nu numai ca suna mai fain motorul cand ii dai talpa.
    Daca eu la 1.4 am simtit ceva ceva, la un 1.6 tre sa se simta mai bine (deci nu e ceva extraordinar, dar se simte).

Comment

Dupa cum spuneam treaba asta cu traseul cat mai scurt nu stiu de unde v-a venit pentru ca eu am vorbit cu cativa baieti pe la diferite serviceuri si mi-au zis k treaba asta e irelevanta pentru ca ideea e ca filtrul sa traga aer rece din fata masinii deoarece nu are timp sa se incalzeasca pe traseu dak se foloseste tubulatura chiar si din inox. Acuma nu stiu poate aveti mai multe detalii decat mine dar am vazut cateva loganuri care nu avut probleme dupa mult timp de la montarea filtrului de aer

Comment

Its just a car ...

Comment

Si daca ii pui un filtru conic si ii tragi pe traseu un compresor electric ce-are? != si iti trage aer de afara rece de unde vrei tu
          sigpicMy ride

Comment

Nu prea am inteles la ce compresor te referi?

Comment

Se referea la un compresor care sa introduca aer cu putere, in filtru.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Exact ... Compresor electric de 12v un debit cam de 3-4 ori mai mare decat ce suge compresia motorului acum depinde si de model ... am gasit un compresor electric de 12v cate intra perfect in cutia de la filtru in inelul de la filtru

ma gandesc ce ar putea strica ... dauna
                sigpicMy ride

Comment

Da compresoru ala nu consuma si el?

Comment

Am specificat ca este electric ... Consuma corent ... 12v imi trebuie un senzoror de turatie sau sa il leg la turometru sa fluctueze debitul de aer in functie de turatie ...
                    sigpicMy ride

Comment

• Pai electric dar daca vrei putere consuma.
                      un ventilator de pc nu o sa ajute

Comment

• Consuma curent am zis .... Ca motorul din cauza amestecului bogat va consuma mai mult da ... Ok ... Daca iti e frica ca termini bateria ii bagi pe gat un condensator de 3 farazi si gata

sa terminam cu offtopic ... deschidem un thread nou pe tema asta poate s-a mai gandit cineva la ceva de genul asta
                        sigpicMy ride

Comment

• Nu cred ca faci mare treaba cu un compresor electric. Defapt nu faci nimic.
                          La turatii mari ale motorului, ii trebuie o presiune(+debit) foarte puternica, ca sa bage aer mai tare decat isi trage motorul in mod aspirat. (vorbim aici de zeci de mii de rot/min).

Comment

• A vrea sa va cer si eu ajutorul
                            Am un prestige 16v, si as dori sa imi montez un filtru sport.
                            Am vazut pe ***********.Ro un kit de admisie Green la 450 ron, stiti si alte alternative?
                            Alte marci sau preturi, sau daca cel de acolo e OK?

Comment

• Sunt mai multe alternative, poti incerca aici si la alte magazine de la tine din oras.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu m-am mai uitat demult pe aici...Condensatorul ala de 3 farazi produce cumva curent sau de fapt il consuma pe-al bateriei?
                                ca fapt divers, orice ventilator puneti ca sa supraalimentati, trebuie sa aiba debit de peste 90litri/secunda sau 320m3/ora. Altfel, doar infranati motorul in loc sa-l ajutati.
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google