Filtru De Aer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci andrei
    am fost si pe un "spped shop" cum ii spun ei in iulius mall in cluj si mi-au promis ca se uita pt filtru KN si ma suna, ... Nu mi-a mai sunat telefonul
    am mai luat legatura si cu aoki de la spidertuning di ramane sa ne vedem saptamana viitoare, sper sa gasesc o solutie buna, mai ales ca eu trebuie sa imi schimb filtrul de aer oricum(am aproape 30 de mii)

Comment

• Filtrul K&N modifica si sound-ul motorului?La revizia de 1 an as vrea sa-mi montez un asemenea filtru.Decat sa-l schimb la 10000 de km mai bine il desfac si il spal si apoi ii aplic tratamentul cu "ulei".

Comment

• Modifica la greu soundul!
        stie cineva a cui este masina si ce filtru este?
        daca se poate un link de la My ride!
        Attached Files

Comment

• Stanciu ...Nu stiu a cui e acea masina dar daca te iti place acest filtru danny_vdf te poate ajuta...Vad ca au prinderea identica...
          sigpic

Comment

• Merci mult de ajutor! Apreciez!

Comment

• Daca vrei numai sa pui filtru sport fara sa mai umbli si la galeria de evacuare, nu faci mare branza, defapt efectul e mic oricum, mai mult de sound, de putere mai putin.
              Daca vrei sa vezi cum suna motorul si cum se misca, scoate filtrul stock afara, pune capacu inapoi si da asa cateva ture. Sa vezi cum ''rage'' cand o calci in podea )) Parca si trage ceva mai bine, doar o senzatie (poate de cum si suna).

Comment

• Am facut chestia fara filtru! E misto dar riscant din cauza prafului! Tocmai ce mi-am comandat filtru sport de la simota in carca sa de carbon cu gura de intrare de 60. Am ales acest filtru pt ca e mai protejat impotriva prafului si pot sa il montez ca in sechema din poza de mai sus! O s arevin cu poze si de talii de la montaj ca s anu ami zic de impresii! Eu oricum, la motor de 1,4 nu vreau s aobtin putere ci doar soundul acela de "turbo".

Comment

• O sa obtii un sunet de "turbo" de-o sa dai pe spate...Eventual de aspirator cu tezava infundata, si aia numai la turatii mari...La motorasele noastre de ventilator cu 2 viteze, cred ca exact ca o turbina va suna un filtru sport
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Auzi da' puterea, puterea creste?? ))

Comment

• Tu aia scultat vreo data un logan cu filtru sport, ei iti zic ca suna destul de fain,acum nu stiu ce sunet te astepti tu , dar eu stiu exact cum va suna, pt ca avut un preten filtru identic si suna f misto!

Comment

• Am ascultat si logan cu filtru sport si masina turbo. Am si condus de ambele, da-mi voie sa raman la parerea ca nici nu se compara! dar e diferenta! parca nu eu eram ala ce se astepta la un sunet de "turbo" («nu vreau sa obtin putere ci doar soundul acela de "turbo"», suna cunoscut!?)....ma rog...fie un lup mancat de oaie de data asta si sa fiu eu ala cu asteptari
                        Da, tavi, putin creste si puterea. Pt ca fiind mai mult aer, vine si mai multa benzina, deci motorul va trage mai bine. Si banuiesc ca asta spera de fapt masjoritatea celor care-si pun filtru sport, nu sound. Sound-ul e un fel de consolare ca-n loc de 5 cai in plus, ies doar 1 si ceva prin inlocuirea filtrului. mai sunt si unii cum e colegul stiancu, care daca intr-adevar numai pt sound il pune, e unul dintre putinii cu capul pe umar ce nu viseaza avioane si merita toata stima.
                        Last edited by Seba; 6 November 2008, 14:39.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Turbo" era intre ghilimele, acum trage si tu concluzia, ce naiba! Sunt constient ca nu am din ce sa scot putere as aca ma impac cu aceasta idee, plus ca mai am si 1,4! Multumesc totusi de apreciere

Comment

• Am monat azi filtru, am lucrat 4 ore la tubulatura si suporti, dra a iesit ok. Mai am de tras un traseu din grila la filtru.
                            Primele impresii: sunetu excelent, exact ce vroiam, se aude de al 3000 in sus.
                            putere, nu mi-am dat seama, probabil ca zero!
                            Attached Files

Comment

• Felicitari pentru filtru
                              Pti sa spui un pret?
                              Multumesc.
                              sigpic
                              !

Comment

• Merci mult!250lei cu tot cu transportu din Bucuresti!A fost ultimu pe stoc.L-am gasit f greu!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google