If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am o intrebare care ma chinuie rau si poate ma scoate-ti careva din criza ! Pt. Loganul restilizat au aparut noi body kit-uri exterioare ?? Si daca da , de unde pot face rost , cu cat , unde vad imagini ....etc .
E nu, ia vezi, ca au pus deja baietii plasa de tantari Yuck
@seba, fibra pana la pamant si suspensia de tractor?!? Ii stiu eu pe unii de pe aici, de pe forum, care si-au dat cu genunchii in c.aie dupa ce au cheltuit peste o mie de euro pe fibra si au constatat ca arata urit fara suspensie... Cand sa puna suspensia joasa, jale ca atinge fibra de jos )
deci sa inteleg ca inca mai am de asteptat ... dupa cum am aflat si de la baietii de la Pilot . Si apropo am avut si loganul vechi pe care am avut pus un body kit tot de la pilot (dinamic style ) care nu mi s-a parut nici de prost gust , nici exagerat dupa cum am vazut la multi si in nici un caz nu a necesitat modificarea suspensiilor din cauza ca avea 2 tone ( si inca mai puteam urca borduri prin Bucurestiul aglomerat ) . Dar ma rog ... gusturile nu se discuta ....
@SKORPIO, ai inteles total gresit... Suspensia se pune ca sa nu arate taraba ca un tractor spoilarit...
Pentru mine, o masina cu spoilere pana la pamant dar cu suspensia de fabrica (mai ales Logan-ul cu suspensia lui de cocostarc baschetbalist) arata fix neinteresant, chiar hidos.
O masina cu spoilere nu se urca pe borduri, n-are ce cauta acolo. De fapt, nici o masina n-are ce cauta pe borduri, masina circula pe strada si se parcheaza in locuri amenajate.
@SKORPIO, ai inteles total gresit... Suspensia se pune ca sa nu arate taraba ca un tractor spoilarit...
Pentru mine, o masina cu spoilere pana la pamant dar cu suspensia de fabrica (mai ales Logan-ul cu suspensia lui de cocostarc baschetbalist) arata fix neinteresant, chiar hidos.
O masina cu spoilere nu se urca pe borduri, n-are ce cauta acolo. De fapt, nici o masina n-are ce cauta pe borduri, masina circula pe strada si se parcheaza in locuri amenajate.
Tare frate!!! dar si perfecta dreptate
nimeni nu moare virgin, viata ne .... pe toti
mazda 3 / logan 1.5 dc
Aici trebuie sa te contrazic. Avem parcare amenajata langa bloc, problema e ca trebuie sa urci o bordura ca sa poti parca masina. Deh, muncitorii nu s-au gandit sa faca si o rampa ceva la intrarea in parcare.
Oricum, singurul kit pe care l-as pune pe masina este cel de la Dacia. Ala macar mai merge si cu suspensia stock.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment