Deschid aces thead din dorinta de a discuta o latura interesanta a unui subiect numit chiptuning, remapare, tuning electronic sau ...
Am vazut capitole deschise pe aceasta tema insa aici imi doresc sa discutam despre un subcapitol.
Toata lumea stie la ce se refera chiptuningul, ce urmareste...
Custom tuningul asa cum spune si denumirea este clar ca reprezinta o operatie individualizata.
Pentru acest tip de operatie cred ca putem desprinde doua ramuri si anume:
- modificarea tine cont de client, adica de ce vrea acesta ...
- modificarea tine cont de fiecare exemplar auto in parte, de particularitatile acestuia si apoi desigur de doleantele clientului
Cred ca un adevarat customtuning este cel de al doilea enumerat de mine.
Din pacate observ ca multi considera Dacia, nu numai Loganul ca pe un copil mai ... si vin cu tot felul de oferte, preturi care cred eu ca sunt si de o calitate corespondenta.
Dacia consider ca merita aceeasi atentie ca si un Mercedes atunci cand faci resoftarea.
Am vazut capitole deschise pe aceasta tema insa aici imi doresc sa discutam despre un subcapitol.
Toata lumea stie la ce se refera chiptuningul, ce urmareste...
Custom tuningul asa cum spune si denumirea este clar ca reprezinta o operatie individualizata.
Pentru acest tip de operatie cred ca putem desprinde doua ramuri si anume:
- modificarea tine cont de client, adica de ce vrea acesta ...
- modificarea tine cont de fiecare exemplar auto in parte, de particularitatile acestuia si apoi desigur de doleantele clientului
Cred ca un adevarat customtuning este cel de al doilea enumerat de mine.
Din pacate observ ca multi considera Dacia, nu numai Loganul ca pe un copil mai ... si vin cu tot felul de oferte, preturi care cred eu ca sunt si de o calitate corespondenta.
Dacia consider ca merita aceeasi atentie ca si un Mercedes atunci cand faci resoftarea.
Comment