Vreau si eu sa stiu ce becuri imi trebe pe faze (lunga/scurta) pentru modelul de far din poza atasata. Va multumesc anticipat.
Angel Eyes Mega Drive
Collapse
X
-
H1 pentru ambele si lunga si scurta.. pentru proiectoare ai nevoie de H11LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Iti trebuie H1 pt ambele faze,adica 4 becuri de acelesi tip,doua pt stg si doua pt dr.Sa ne zici si nouă daca e mare diferenta de lumina intre farurile stock si cele noi.Oricum ca si aspect clar dau mai bine astea noi.Sa pui poze cu masina sa vedem cum arata cu noile blocuri optice.Bafta la tunarit.
Comment
-
Ok, deci H1 la toate, va multumesc pentru raspuns. P.S. au proiectoare astea de s-a spus mai sus ca-mi trebuie H11 pt. proiectoare?
Pozele o sa vine si ele dupa ce le montez (10-12) august. Asta daca cei de la redzone mi le trimit pana atunci.
Numai bine
Comment
-
cam asa am bagat si eu.... :| is foarte pretentioase si iti trebuie mult timp si bani dar.. daca ai toate astea ies mult mai frumoase ca celelalte.. Eu zic ca nu isi merita banii... sau daca ai chef si timp sa le faci.. iale si modificale..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
da ce au farurile astea...?vreau sa imi iau si eu si nu stiu ce sa fac...:|http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
se ard foarte usor ledurile,nu sunt etansate corect si o sa se abureasca.am avut si eu acelasi model si mai sa fac infarct cand am vazut papucii aproape carbonizati ) . acum le`am desfacut , le`am vopsit negru + schimbat leduri + schimbat fire + papuci + rezistente + una bucata xenon pe faza scurta iti trebuie muuulta radbare cu ele
Comment
-
MS mircip...mi-am gasit de la un mare prieten facute gata....negre cu tot ce ai mentionat tu acolo sus...aa...si una bucata xenon:Phttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
salut..am si eu o problema la farurile angel eyes pt logan.....problema e ca probabil mi sa ars un bec din coltul farului si nu stiu cum pot sa il schimb si ce fel de bec i mi trebuie....despre becul care se aprinde o data cu ledurile pt pozitie este vorba...ma puteti ajuta?
Comment
Comment