Bara Fata Tuning Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cine face tuningul lui eu_blitz?

Comment

Originally posted by eu_blitz View Post
      spor la treaba si atept sa vad produsul finit
      momentan este doar negativul in lucru, am decis sa o fac 100% din fibra ca sa nu risc diverse crapaturi, dupa cum stim epoxy nu prinde pe plastic

zilele astea vreau sa ma apuc sa ii fac grila la masca, cum mie nu imi place plasa de tantari, optez pentru o grila gen ce stoc fara masca (KYS style) dar pe masca actuala
      Logan by Renault Pure Blood
      Nothing beats Low Cost

Comment

Foarte frumoasa bara fata ...

P.S ce e cu Breaku ala din spate ? :> interesanta idea de la break (mai ales farurile) si de la Dacie

Comment

ai dreptate cristi si eu am optat pt bara de mcv model KIS (dupa care m-am si inspirat si ii multumesc lui the jocker pt idee); am ales varianta asta pt ca nu am gasit bara fata zender

Originally posted by ynp_46 View Post
          De unde ai luat bara si pragurile de la zender?
          pragurile sibara spate le am de la o cunostiinta au costat 4 mil. daca te intereseaza vb
          Last edited by eu_blitz; 10 September 2009, 22:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Arata foarte bine parerea mea acum sa vedem cum o sa arate la final si cel mai important sa vedem cat de bine o sa arate pe masina.

Bafta!
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by NPoWer View Post
              Foarte frumoasa bara fata ...

P.S ce e cu Breaku ala din spate ? :> interesanta idea de la break (mai ales farurile) si de la Dacie
              Break-ul este un alt proiect o alta poveste

SDP, dupa mine ar da bine, mai ales ca mentine proportiile spoilar-ului original, si nu fac plug din ea

ramane de vazut criticile dupa final

singura problema care am intalnito a fost cand am mutat proiectoarele pe mijloc, unul din ele lovea in radiator, dar sa rezolvat prin montarea unui proiector la aceeasi dimensiune dar mai mic
              Attached Files
              Logan by Renault Pure Blood
              Nothing beats Low Cost

Comment

chiar nu are nimeni idee de unde imi pot lua bara fata modelul zender eventual si din fibra???

Comment

ce se mai aude cu bara fata??

Comment

nu se mai aude nimic ca nu am gasit model zender asa ca o sa-i pun de mcv ca lui The Jocker

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google