vand inele aeratoare logan...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand inele aeratoare logan...

vand inele pt aeratoare logan culoare argintie....setul contine 4 inele....iar pretul este de 20 ron +taxele postale....inelele nu sunt vopsite sunt din plastic de culoare grii...nu exista riscul sa se duca vopseaua sau mai sthiu eu ce.......astept doritori....garantez seriozitate...!!!
    0.9 tce SL plus

Cred ca o poza cu un asemenea set o sa inspire mai multa incredere in calitate/aspect!

Comment

Originally posted by iulian_vis
      Cred ca o poza cu un asemenea set o sa inspire mai multa incredere in calitate/aspect!

nush ce dracu are..nu vrea sa imi incarce pozele.....sa ma ca...mor de draci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am pus la avatar o poza..nu se intelege prea bine..dar pana o sa reusesc sa pun aici ...sorry .......

am pus o poza la profilul meu.......nu la avatar;)..acolo se intelege mai bine......astept doritori......
      Last edited by andrei; 12 November 2007, 22:35.
      0.9 tce SL plus

Comment

La adaugarea de post nou, in partea de jos, ai Additional Options

Aici ai un buton Manage Attachments pe care dai click apoi uploadezi poze

Comment

cred k am reusit...sper sa mearga ....ms mult pt ajutor
          Attached Files
          0.9 tce SL plus

Comment

sunt originale de Logan, sau sunt confectionate de cineva?
            Eu sunt din Baia Mare.Cum pot sa imi cumpar si eu de la tine?

Imi poti da un numar de telefon? Si in cat timp sosesc?
            Last edited by adi_trif28; 12 November 2007, 20:22.
            sigpic

Comment

nu sunt ORIGINALE de LOGAN dar sunt facute SPECIAL PT LOGAN...intelegi ce vreau sa spun...pretul e de 20 ron fara taxa de la posta...aia e de 6 ron...dak doresti lasa-mi adresa ta si iti trimit...

Originally posted by adi_trif28
              sunt originale de Logan, sau sunt confectionate de cineva?
              Eu sunt din Baia Mare.Cum pot sa imi cumpar si eu de la tine?

Imi poti da un numar de telefon? Si in cat timp sosesc?

ajung in 3-4 zile...de knd le pun eu la posta....momentan am ramas fara telefon in 2 zile km asa iti las numarul......
              Last edited by andrei; 12 November 2007, 22:36.
              0.9 tce SL plus

Comment

altceva in afara de inelele astea nu mai ai...

sigpic

Comment

momentan doar atat....dak reusesc sa dau inelele astea o sa mai aduc pleoape pt faruri; deflector aer pt geamuri fata+spate, aparatori noroi fata+spate si km atat....asta e posibil in viitorul apropiat...acu va rog poftiti la inele aeratoare
                  0.9 tce SL plus

Comment

mai bine lasa-mi un nr de tel fix sau mobil sa te sun si sa iti dau adresa exacta
                    Imi trebuie , daca zici ca potrivesc exact ca cele originale

in poza pe care ai pus-o , cea cu aeratoarele in punga, pe punga e scris un nr de tel.E tel unde pot sa fac comanda sau nu?

Eu chiar sunt interesat de un set de aeratoare
                    Last edited by andrei; 12 November 2007, 22:36.
                    sigpic

Comment

Numarul de telefon e de Calarasi... dar probabil ca acea firma vinde doar cantitati mari...

Comment

da asa e ....numarul de pe punga e de la firma care le produce.....din pacate pt uni ei vand doar in cantitati mari... chiar prea mari ....numarul meu e 0740362099..dar asa cum am zis si mai sus....nu am telefon momentan...in 2 zile fac rost...asta inseamna...ca miercuri seara dak mai doresti ma poti suna....sa imi dai adresa.....
                        0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by iooon_cug
                          cred k am reusit...sper sa mearga ....ms mult pt ajutor
                          Ma bucur ca ai reusit ....Nu m-am suparat...am si eu ceva la afacere ?Macar pentru reclama...) )
                          sigpic

Comment

Ok. Te sun Miercuri seara.Sunt foarte interesat. Imi comand deocamdata un set, si pe urma s-ar putea sa comande si niste prieteni.Intai vor sa le vada pe ale mele)
                            Last edited by adi_trif28; 13 November 2007, 07:52.
                            sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian
                              Ma bucur ca ai reusit ....Nu m-am suparat...am si eu ceva la afacere ?Macar pentru reclama...) )

cum sa nu..... knd o sa comazi si tu...dak o sa comanzi..o sa ai bonus un razuitor pt parbriz:P ....sper sa mai am in stoc...sa nu ma laud degeaba...(de razuitor vb...) acu dak mai doreste cineva..sa spuna...pt as vrea sa pun comanda la posta joi...cel tarziu vineri....astept doritori....sfatuitiva .......poftiti la aeratoare
                              0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google