vand inele aeratoare logan...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pt cei care mai doresc astept comenzile....joi cel tarziu vineri ma duc la posta sa expediez comenzile;)
    Last edited by andrei; 13 November 2007, 17:56.
    0.9 tce SL plus

Comment

oferta ink valabila...............
      0.9 tce SL plus

Comment

Is numai margnile sau ii cu totul? ca nu inteleg din poza adik din poza se intelege ca numai marginile restu is ca cele normal de logan
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

Originally posted by KeanuRev
          Is numai margnile sau ii cu totul? ca nu inteleg din poza adik din poza se intelege ca numai marginile restu is ca cele normal de logan

ai dreptate..eu vand doar inelele...cum spune si titlul....restu pastrezi de la masina ta....eu vand ce se afla in punga din prima poza...iar in a2a poza sunt inelele montate.....dak doresti poftim...
          0.9 tce SL plus

Comment

Oare se potrivesc pe albastru mineral?:-?? ca nu vreau sa arate asa aiurea numa sa fie sa aibe un aspect
            Enter the Matrix

Comment

Si inca o intreabare la ce pretz se ridica taxele postale.. daca sunt din cluj? ms
              Enter the Matrix

Comment

Si inca o intreabare la ce pretz se ridica taxele postale.. daca sunt din cluj? ms

parerea mea e ca se potrivesc.....adica se asorteaza....cica culoarea argintiu(ma refer la inelele de la aeratoare) e universala......taxele postale sunt undeva in jurul sumei de 6 ron asta inseamna un tota de 26 ron....cu tot cu taxele postale...dak doresti spune........te servesc cu cea mai mare placere
                0.9 tce SL plus

Comment

mi se pare mie sau ai vazut masina din fata prea tarziu???
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

ceva de genuaveam puntintica viteza si tipu din fata isi testa franele...si POC... ..da acu o trecut....e ca noua.....poftiti la aeratoare...D
                    0.9 tce SL plus

Comment

Daca le-as vopsi pe cele actuale, ar merge?Ca tot am degand sa vopsesc panourile de la usi! Sau s-ar scoroji la primul aer cad?

Comment

am auzit pe aici care au vopsit si nu s-au cojit...vezi k era un thread despre astea...dar eu si multi alti le-am preferat pe astea sunt deja turnate din plastic gri...deci nu exista riscul de decojire...... tu acu faci cum vrei sau cum ti se pare mai sigur.... ;)....

pt cei care mai doresc.....maine dim ma duc la posta sa le expediez.....asa k spuneti inseara asta cel tarziu maine dim...lasati PM cu adresele voastre....

Originally posted by mihai.gigi
                        Daca le-as vopsi pe cele actuale, ar merge?Ca tot am degand sa vopsesc panourile de la usi! Sau s-ar scoroji la primul aer cad?

up.....

Attached Files
                        Last edited by andrei; 15 November 2007, 23:37.
                        0.9 tce SL plus

Comment

Ai de 2 feluri ? Albe si argintii? Trimitemi si mie un Set de argintii
                          Enter the Matrix

Comment

Ai de 2 feluri ? Albe si argintii? Trimitemi si mie un Set de argintii
                            da am si albe si gri
                            lasa un pm cu adresa ta..si un numar de tel....
                            0.9 tce SL plus

Comment

care mai doriti..trebuie sa mai asteptati putin ca s-a terminat stocul....mai am doar un set pe ALB....dak il vrea cineva il trimit...restul sorry....o sa mai primesc saptamana asta.....cum le primesc va servesc cu cea mai mar placere...;)

inca o data sorry.....
                              0.9 tce SL plus

Comment

Dintre cei care au cumparat inelele...ce parere aveti despre ele pana acum? se potrivesc la fix? Merg bine? Ca m-as baga si eu la un set dar vreau pareri. Ms.
                                In tara momentan.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google