pt cei care mai doresc astept comenzile....joi cel tarziu vineri ma duc la posta sa expediez comenzile;)
vand inele aeratoare logan...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Is numai margnile sau ii cu totul? ca nu inteleg din poza adik din poza se intelege ca numai marginile restu is ca cele normal de loganLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRevIs numai margnile sau ii cu totul? ca nu inteleg din poza adik din poza se intelege ca numai marginile restu is ca cele normal de logan
ai dreptate..eu vand doar inelele...cum spune si titlul....restu pastrezi de la masina ta....eu vand ce se afla in punga din prima poza...iar in a2a poza sunt inelele montate.....dak doresti poftim...0.9 tce SL plus
Comment
-
Oare se potrivesc pe albastru mineral?:-?? ca nu vreau sa arate asa aiurea numa sa fie sa aibe un aspectLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si inca o intreabare la ce pretz se ridica taxele postale.. daca sunt din cluj? msLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRevSi inca o intreabare la ce pretz se ridica taxele postale.. daca sunt din cluj? ms
parerea mea e ca se potrivesc.....adica se asorteaza....cica culoarea argintiu(ma refer la inelele de la aeratoare) e universala......taxele postale sunt undeva in jurul sumei de 6 ron asta inseamna un tota de 26 ron....cu tot cu taxele postale...dak doresti spune........te servesc cu cea mai mare placere0.9 tce SL plus
Comment
-
am auzit pe aici care au vopsit si nu s-au cojit...vezi k era un thread despre astea...dar eu si multi alti le-am preferat pe astea sunt deja turnate din plastic gri...deci nu exista riscul de decojire...... tu acu faci cum vrei sau cum ti se pare mai sigur.... ;)....
pt cei care mai doresc.....maine dim ma duc la posta sa le expediez.....asa k spuneti inseara asta cel tarziu maine dim...lasati PM cu adresele voastre....
Originally posted by mihai.gigiDaca le-as vopsi pe cele actuale, ar merge?Ca tot am degand sa vopsesc panourile de la usi! Sau s-ar scoroji la primul aer cad?
up.....
Last edited by andrei; 15 November 2007, 23:37.0.9 tce SL plus
Comment
-
Ai de 2 feluri ? Albe si argintii? Trimitemi si mie un Set de argintiiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
care mai doriti..trebuie sa mai asteptati putin ca s-a terminat stocul....mai am doar un set pe ALB....dak il vrea cineva il trimit...restul sorry....o sa mai primesc saptamana asta.....cum le primesc va servesc cu cea mai mar placere...;)
inca o data sorry.....0.9 tce SL plus
Comment
Comment