Sunt un pic cam strinse, zic unii.
vand inele aeratoare logan...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ce intelegi prin stranse? adik nu potrivesc sau nu se misca in locul lor?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRevCe intelegi prin stranse? adik nu potrivesc sau nu se misca in locul lor?
....ele sunt bune...dak doresti o sa iti trimit....dar pe vineri cred..k acu nu mai am pe stoc....sorry0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by Costin_ctDintre cei care au cumparat inelele...ce parere aveti despre ele pana acum? se potrivesc la fix? Merg bine? Ca m-as baga si eu la un set dar vreau pareri. Ms.
aseara leam primit eu arata SUPER BETON merita
da sunt putin "intepenite" sa zic asa adica se infart putin mai greu dar repet putin mai greu
daca sa terminat stokul am luat eu 2 seturi pretul este de 25 ron ) glumeam cu vanzarea am luat si pentru un prietan ( mihai31ro)
merita nu stiu cat ar costa sa le vopsesti dar pana le dai cu solutie din aia pt plastic pana le usuci dai din nou cu gri....iara la uscat..... eu zic k treci de 20 roni...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Exact si nah poate cand mergi la revizie sa apuca aia sa comenteze.. si asa daca le mai ai pe alea negre un doi le pui acolo sus si le zici nah is sus ok.. ti-am lasat pm cu adresa trimitemi si mie pe vineri sau cand mai ai msLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRevExact si nah poate cand mergi la revizie sa apuca aia sa comenteze.. si asa daca le mai ai pe alea negre un doi le pui acolo sus si le zici nah is sus ok.. ti-am lasat pm cu adresa trimitemi si mie pe vineri sau cand mai ai ms0.9 tce SL plus
Comment
-
Nu ai primit? nik fa comanda) need ineleLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by Madalyn Bosssal ... ai doar inelele ? nu aduci si cu consola aia de la jumate albe ? ms !
da am doar inelele....pt tine daca vrei am un set de inele albe...ultimul...
iar pt restul..care doreste....cred ca vineri o sa va trimit coletele....asa ca cel mai bine e sa imi dati un tel maine (joi) seara ca sa imi dati adresa sau sa imi trimiteti pe PM adresa voastra.....numarul meu e 0744259324...dupa ora 8 dati telefon....
in caz ca imi trimiteti adresa pe PM ea trebuie sa contina:
nume prenume .....judet; oras; strada denumire si numar; bloc ; apartament; recomandat si cod postal...
ar fii bine ca sa treceti datele in ordinea ceruta de mine...ca sa nu fac greseli...va multumesc...si astept comenzile....0.9 tce SL plus
Comment
-
am adus inele....
care mai vrea inele...mai am doar 5 seturi..asa ca grabiti-va...pretul e acelasi 20 ron+taxele postale....lasati pm cu adresa clara....pana maine dimineata..daca vreti sa le trimit maine..daca nu..vedeti voi..numai bine;)0.9 tce SL plus
Comment
Comment