vand inele aeratoare logan...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt un pic cam strinse, zic unii.
    Multa lume, putini oameni...

Comment

asa e sunt putin cam stranse..dar la mine ca le am cam de 2 sapt..si-au dat drumu si sunt numa bune......dak le freci putin...isi dau drumu..... ;)....
      0.9 tce SL plus

Comment

Ce intelegi prin stranse? adik nu potrivesc sau nu se misca in locul lor?
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

Originally posted by KeanuRev
          Ce intelegi prin stranse? adik nu potrivesc sau nu se misca in locul lor?
          adica..sunt putin mai stranse imediat cum le pui..dar dupa ce le misti ......isi dau drumu....la mine acu se misca k alea originale...adik foarte bine....
          ....ele sunt bune...dak doresti o sa iti trimit....dar pe vineri cred..k acu nu mai am pe stoc....sorry
          0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by Costin_ct
            Dintre cei care au cumparat inelele...ce parere aveti despre ele pana acum? se potrivesc la fix? Merg bine? Ca m-as baga si eu la un set dar vreau pareri. Ms.

aseara leam primit eu arata SUPER BETON merita

da sunt putin "intepenite" sa zic asa adica se infart putin mai greu dar repet putin mai greu

daca sa terminat stokul am luat eu 2 seturi pretul este de 25 ron ) glumeam cu vanzarea am luat si pentru un prietan ( mihai31ro)

merita nu stiu cat ar costa sa le vopsesti dar pana le dai cu solutie din aia pt plastic pana le usuci dai din nou cu gri....iara la uscat..... eu zic k treci de 20 roni
            ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
            YO2MKL
            sigpic

Comment

Exact si nah poate cand mergi la revizie sa apuca aia sa comenteze.. si asa daca le mai ai pe alea negre un doi le pui acolo sus si le zici nah is sus ok.. ti-am lasat pm cu adresa trimitemi si mie pe vineri sau cand mai ai ms
              Enter the Matrix

Comment

Exact si nah poate cand mergi la revizie sa apuca aia sa comenteze.. si asa daca le mai ai pe alea negre un doi le pui acolo sus si le zici nah is sus ok.. ti-am lasat pm cu adresa trimitemi si mie pe vineri sau cand mai ai ms
                s- a facut omulecum fac rost tu esti primul caruia ii trimit.....si despre faptul ca sunt putin intepenite..nu va faceti griji...or sa isi de-a drumu..la mine nu mai stau intepenite...;)...
                0.9 tce SL plus

Comment

Azi le-am primit si eu prin posta
                  Sunt super, potrivesc la fix.De treaba aia , cum zic unii, ca sunt stranse, se rotesc mai greu aeratoarele, dar e mai bine asa
                  Mie imi plac ca se misca putin mai greu.Sunt ssssuuuper
                  sigpic

Comment

Nu ai primit? nik fa comanda) need inele
                    Enter the Matrix

Comment

Nu ai primit? nik fa comanda) need inele

inca mai astept....zilele astea...trebuie sa apara...dati seama ca si eu le vreau;)..noroc....tu esti primul caruia ii trimit....
                      0.9 tce SL plus

Comment

iooon_cug vreau si eu un set argintii daca primesti . cum iti dau comanda?

Comment

sal ... ai doar inelele ? nu aduci si cu consola aia de la jumate albe ? ms !

Comment

Originally posted by Madalyn Boss
                            sal ... ai doar inelele ? nu aduci si cu consola aia de la jumate albe ? ms !

da am doar inelele....pt tine daca vrei am un set de inele albe...ultimul...

iar pt restul..care doreste....cred ca vineri o sa va trimit coletele....asa ca cel mai bine e sa imi dati un tel maine (joi) seara ca sa imi dati adresa sau sa imi trimiteti pe PM adresa voastra.....numarul meu e 0744259324...dupa ora 8 dati telefon....

in caz ca imi trimiteti adresa pe PM ea trebuie sa contina:
                            nume prenume .....judet; oras; strada denumire si numar; bloc ; apartament; recomandat si cod postal...

ar fii bine ca sa treceti datele in ordinea ceruta de mine...ca sa nu fac greseli...va multumesc...si astept comenzile....
                            0.9 tce SL plus

Comment

ok , pai vreau eu setul asta ultimul alb ... ! madamada_2006 si vb !

Comment

am adus inele....

care mai vrea inele...mai am doar 5 seturi..asa ca grabiti-va...pretul e acelasi 20 ron+taxele postale....lasati pm cu adresa clara....pana maine dimineata..daca vreti sa le trimit maine..daca nu..vedeti voi..numai bine;)
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google