Mie mi-ai trimis ? id-ul meu de mess ii : KeanuRev .. intra pe mine daca ai ceva nelamuriri.. Pm cu adresa ti-am lasat-o Ms
vand inele aeratoare logan...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
mai am inele ...cine mai doreste.....Attached Files0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by spawn_darck200o idee.ce zice-ti sa le luati pe ale voastre si sa le vopsiti cu spray in ce culoare doriti si sa le puneti voi.e muuuuult mai ieftin
ms de reclama amice...dar cum a zis si ciprian putin mai sus...nu ai o garantie ca cele vopsite vor ramane asa....+ ca mai ai si putin de munca..iar ca sa cumperi vopsea primer si ce mai trebuie te ajunge mai mult decat 25 ron cu tot cu taxe....da oricum...lumea face ce vrea....
sthiu ca ma repet...INLELE CE LE VAND EU SUNT DIN PLASTIC DE CULOARE......0.9 tce SL plus
Comment
-
[QUOTE=Madalyn Boss]super ok , am comandat un set alb de la iooon si sunt bestiale , vin foarte bine si se potrivesc perfect ... ms mult !
daca gasesti si consola de la jumate ar fi ok ... dar si alte accesorii logan ... stima !
ma bucur ca iti plac.da mai am si triple de tuning si un set de faruri angel ...dar am facut threaduri separate...cauta si uitate acolo...;)0.9 tce SL plus
Comment
-
Ai zis.. intr-o vreme ca aduci si.. pentru aa.. nu stiu cum ii zice chestiile alea de care se deschide usa care sunt negre aduci in nuanta argintie? inele vin brici si se potrivesc super cu bordu si mai ales daca ai un cd player cu tenta aurie pici in fund si.. daca stai sa le vopsesti.. de ex cum is eu.pot sa comenteze la garantie ca unde is si ca dc le-ai schimbat si daca ai probleme le pui pe celelalte inapoi;)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Hai mai ca ma bag si eu in seama sper sa nu se supere iooon_cug am luat 2 perechi pentru mine si pentru inca cineva si la persoana respectiva nu ii mai trebuie cui ii trebe inelele.. le vand si eu pe ale mele. scz :P ca mam bagat peste tineLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment