Logan Dci 103cp Si 260nm(cuplu)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bai baieti ce tot ii laudati masina lui felixb ,va spun eu nici nu are putere sa intreaca un chevrolet spark asa ca lasati-l in pace
    felixb :)))) iti doresc CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU MAI BUN CA ASTA
    LA MULTI ANI !
    SI VREAU SA STAM MAI MULT DE VORBA CA ESTI UN OM FOARTE CUMSECADE SI MERITI ATENTIE DIN PLIN
    PACAT CA NU AI VENIT AZI LA TERASA DAR POATE DATA VIITOARE
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Apropo, la motorul asta de 85 Cp, se mai poate face ceva ?

Comment

Originally posted by lau
        Tu ce zici ,se mai poate?
        Cred ca glumesti normal ca se poate ii mai dai inca 20 cai ia zii cat face ?
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by lau
          normal ca se poate...motorul de 85 cp are deja unele modificari esentiale fata de cel de 65 cp care l-a avut felixb cand "l-a bagat in operatie", unul dintre atuuri sunt pistoanele.

intai acomodeazate cu cei 85cp ... pe urma vezi tu ce mai faci
          http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Originally posted by lau
            pe asta printr-o simpla remapare(doar modificare din soft) il duci la 105-110CP

Comment

Bestya din sud, care a trantit peugeot 207 sport 1.6 150 de cai, volvo s40 2.0l, skoda octavia 1.9 tdi si mpi 140 de cai, golf 5 -1.6 ,passat 2.0 tdi si fsi etc. etc. etc. cunoscatorii pot sa-si dea seama ca nu exagerez deloc iar aia cu chef de vorba neavizaty sa se duca sa comenteze in targ, la piata........m-a luat mini coopers de 180 de cai,am fost la egalitate cu BMW 320i 150-160 cai...............astept comentarii rautacioase aviz cristi_xp
              9.33sec pana la 100kmh cu doua persoane 150 -160 de kg unu conducea si unu cronometra mentyonez mai am si un subwofer de 25kg in portbagaj si o statye de 8kg deci un surplus de greutate pe masina de aprox 115 kg
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

felixb lasa benzinarii sa viseze ca doar cu asta o sa ramana.oricum asteptam ceva filmulete.bafta in continuare si sustin in continuare ca se merita ce ai facut la logan
                sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Originally posted by SUPERCAR
                  pe asta printr-o simpla remapare(doar modificare din soft) il duci la 105-110CP
                  Am vazut eu unu resoftat mai mult de 100 cai nu scoate pe dynamometru , intre 98 si 100 de cai

Comment

Originally posted by gigi-kent
                    felixb lasa benzinarii sa viseze ca doar cu asta o sa ramana.oricum asteptam ceva filmulete.bafta in continuare si sustin in continuare ca se merita ce ai facut la logan
                    NU am nimic cu benzinarii indiferent ce motor au, am ce am cu parerile neavizate spuse la orgoliu.... fratilor loganu trebuie sa bata alte masini nu sa ne batem intre noi nu uitaty ca SUNTETI pe un forum de logan.... cea mai mare placere am cand ma iau cu una straina si o fac , si ramane masca (oricum prin prezenta masina mea atrage multe orgoli, nu exista sa nu ma iau cu cate unu )
                    ORICUM MERSI PT APRECIERI GIGI-KENT

Comment

• Cu un Touareg ai incercat sa vezi daca il faci?
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei
                        Cu un Touareg ai incercat sa vezi daca il faci?
                        Daca are motor pana in 3.6 il fac. inclusiv 3.6

Comment

• 2,5 TDI si 3,0 TDI le faci, dar V6 3,6 are 0-100 km/h in 8,8 sec., nu cred ca il faci.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• am lansat o intrebare mai la deal dragule, la care n-ai raspuns: frinele ce zic? reusesc sa tina pasul cu cuplul ala mare? ai mare grija.

Inca iti mai recomand un curs aprofundat despre motoare, constructia lor, proiectare, etc.

Sunt patimas, pentru ca tu in momentul asta te imbeti cu apa rece... Te scalzi in laudele unor membrii ai acestui forum si in succesele de moment avute pe o oarecare strada din oras... Sunt niste oameni care au profitat de setea ta de viteza, de putere, de CUPLU, na... Ei ti-auu oferit in mare parte ceea ce ti-ai dorit, insa nu ti-au prezentat riscurile la care te expui.

Sa nu ma intelegi gresit, eu chiar te admir pentru ambitiile pe care le ai, insa eu acum te compar cu Basescu, cel nesatul de popor...

Oare de ce colefii de forum de aici nu iti ofera mai multe detalii tehnice? Poate pentru ca nu te cunosc si nu vor sa te supere...

Eu te cunosc si cu riscul de a te supara pe mine, iti repet ce am spus in rpimul meu post din topicul tau (era pe la pagina 2)

Toate componentele acestui motor au fost proiectate pentru a suporta anumite sarcini. In final, exista niste valori de putere si cuplu pe care motorul tau le va suporta de-a lungul timpului. Ceea ce faci tu acum se numeste loterie, nu ai cum sa sti daca peste 2 min iti pica turbina sau miine prajesti un piston. Nicaieri, in lumea sportului auto, chiptuningul n-a fost o solutie completa de a creste performantele motorului. Chiptuningul, sa nu uitam, este de fapt o oarecare imbunatatire a hartii de injectie, anumiti parametrii de acolo fiind considerati gresiti de catre chiptuneri.

Ei, afla dragul meu felix, ca la crearea unui soft de fabrica se consuma multe resurse, se consuma multa inteligenta, multi oameni cerceteaza si stabilesc un program in functie de capacitatile nenorocitului ala de fier din care este construit motorul. Oamenii aia nu sunt luati de pe strada, oamenii aia au mult mai multe studii decit un oarecare MasterTuner, si au mult mai multe harti modificate si revizuite la activ decit oricare Doc, Florin, Rabane, etc...

In ceea ce priveste motorul tau cel capabil, despre care e vorba aici, eu imi voi scoate palaria in fata ta in momentul in care vei schimba pistoanele, axa cu came, arcurile supapelor, frinele si nu in ultimul rind, transmisia. Pina atunci, esti un campion de carton, un mijloc gratuit de promovare a unor escroci imbecili.

Ca om, esti un adevarat prieten, vesel tot timpul, esti un om cu care imi face placere sa discut. Pentru asta, jos palaria.

Saluta-l pe pustiul tau, Craciun Fericit familiei tale.
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• vorba lui dsign daca tot ai bagat niste bani in masina si vrei sa o tii chiar renteaza niste frane calumea.un disc perforat si neaparat si pe spate discuri.
                              sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by felixb
                                Bestya din sud, care a trantit peugeot 207 sport 1.6 150 de cai, volvo s40 2.0l, skoda octavia 1.9 tdi si mpi 140 de cai, golf 5 -1.6 ,passat 2.0 tdi si fsi etc. etc. etc. cunoscatorii pot sa-si dea seama ca nu exagerez deloc iar aia cu chef de vorba neavizaty sa se duca sa comenteze in targ, la piata........m-a luat mini coopers de 180 de cai,am fost la egalitate cu BMW 320i 150-160 cai...............astept comentarii rautacioase aviz cristi_xp
                                9.33sec pana la 100kmh cu doua persoane 150 -160 de kg unu conducea si unu cronometra mentyonez mai am si un subwofer de 25kg in portbagaj si o statye de 8kg deci un surplus de greutate pe masina de aprox 115 kg
                                Sincer de admirat ce ai putut scoate din masina... dar sunt masini pe care tu le enumeri ca le-ai facut... parerea mea "soferi masinilor respective nu cred ca aveau vre-o treaba cu liniutele"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google