deci eu aici n-am inteles ``pus unchip si setat -103hp,260cuplu`` ce ai vrut sa zici?
Logan Dci 103cp Si 260nm(cuplu)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cam prea tensionata treaba pe topicul asta ... oricum de apreciat gestul lui SoNyKeL ca si-a cerut scuze petru ironiile lui . Felixb motorul nu te-ai gandit sa-l schimbi si bineinteles cutia? te intreb la modul cel mai serios ... daca tot iti permiti si iti si place tuningul de ce nu te gandesti serios si la alternativa asta...un motor mai puternic si o cutie pe masura. Baftasigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Originally posted by tezeu View PostCam prea tensionata treaba pe topicul asta ... oricum de apreciat gestul lui SoNyKeL ca si-a cerut scuze petru ironiile lui . Felixb motorul nu te-ai gandit sa-l schimbi si bineinteles cutia? te intreb la modul cel mai serios ... daca tot iti permiti si iti si place tuningul de ce nu te gandesti serios si la alternativa asta...un motor mai puternic si o cutie pe masura. Bafta
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posteu apreciez faptul ca felixb nu a stiut sa ma lamureasca si pe mine , care recunosc ca sunt un nepriceput... sa-mi zica si mie ce a vrut sa zica prin resoftare si chipurie cu stare la 103cp... ca parca e pleonasm
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posteu apreciez faptul ca felixb nu a stiut sa ma lamureasca si pe mine , care recunosc ca sunt un nepriceput... sa-mi zica si mie ce a vrut sa zica prin resoftare si chipurie cu stare la 103cp... ca parca e pleonasm
Comment
-
felix atat te mai intreb inainte sami fac o parere despre tine si sati raspund la intrebarea de la inceputu topicului...
nu-mi raspunzi ptr ca nu stii?
sau nu-mi raspunzi ptr ca e ceva descoperit de tine si preferi sa nu se afle?
evitarea raspunsului ma face sa cred ca nu stii si ar fi tare pacat
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postfelix atat te mai intreb inainte sami fac o parere despre tine si sati raspund la intrebarea de la inceputu topicului...
nu-mi raspunzi ptr ca nu stii?
sau nu-mi raspunzi ptr ca e ceva descoperit de tine si preferi sa nu se afle?
evitarea raspunsului ma face sa cred ca nu stii si ar fi tare pacat
Comment
-
bai nene nu e de plictiseala topicul il urmaresc de mult ai vazut ca am postat chiar primu si am intrebat cum faci cu cutia... si tu ai zis ca tine au zis si restu ca miker a rupto ca nu stie sai dea , ok am inteles... dar atat team intrebat... daca teai hotarat sa ne prezinti proiectu ar fi fost frumos sa ne raspunzi la intrebari da cred ca incepi sa ai frustrari in legatura cu banii dati si daia...
sigpic
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postbai nene nu e de plictiseala topicul il urmaresc de mult ai vazut ca am postat chiar primu si am intrebat cum faci cu cutia... si tu ai zis ca tine au zis si restu ca miker a rupto ca nu stie sai dea , ok am inteles... dar atat team intrebat... daca teai hotarat sa ne prezinti proiectu ar fi fost frumos sa ne raspunzi la intrebari da cred ca incepi sa ai frustrari in legatura cu banii dati si daia...
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View Postsonykel, cita dreptate ai man
Comment
-
cu placere,nu i asa e dreptul meu sa am pareri? bineinteles sa fie in limita bunului simt ca suntem oameni si putem sa discutam in contradictoriu fara sa depasim limitatoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Postbai felix nuti voi raspunde... ptr ca miam dat seama de nivelu cultural poti sa ma ataci cat vrei... oricum miau zis toti sa numi mai bat capu cu tine deci asa voi face
Comment
Comment