Logan Dci 103cp Si 260nm(cuplu)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by virtualmansorin View Post
    cu placere,nu i asa e dreptul meu sa am pareri? bineinteles sa fie in limita bunului simt ca suntem oameni si putem sa discutam in contradictoriu fara sa depasim limita
    Apreciez si subliniez in limita bunului simt si a intrebarilor pertinente.....ca doar nu sintem la gradinita....sti care e partea cea mai tare....aia cind Intai balacaresti ,jignesti,invinovatesti.etc...si dupa, iti ceri scuze....si mai astepti sa fi tratat si de la egal la egal. baiatul meu cand gresea fiind mai mic, venea la mine si zicea scuzama, nu mai fac....tu ar trebui sa intelegi ce spun ca vorba aia ai si tu o varsta
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• eu am zis si imi mentin parerea(am mai intrebat si mecanici care se ocupa de prepararea masinilor de raliuri) din 65 de cai fara schimbari majore in motor nu ai cum sa scoti atitia cai si cred ca nu am depasit limita bunului simt,daca teai simtit jignit atunci scuze,si ramin la parerea mea fara sa schimbi chiuloasa,axe cu came,turbina si alea alea nu poti ajunge la 103 cai
      toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• bai sorine ce nai inteles ma??? deci a facut resoftare a adus masina la 90cp
        dupaia din intercoler si catalizator a aduos la 94...
        dupaia ia schimbat chipu si la reglat la 130cp si 260nm asta cipu are 2surubele pe laterale si dai stanga dreapta de ele pana nimeresti curba de cuplu...
        am auzit pe alte forumuri ca uni au pus 2chipuri sa vezi ce putere aveau aia...
        oricum bine ca na pus chipsuri...
        felix m-am gandit ca mai bine ti-o intorc cu aceasi moneda si te iau si eu la katerinka ca la altceva nu ma duce neuronu
        nu mutam si noi topicu asta la cafenea???
        dorele mai poti ma?

sigpic

Comment

• nu se muta la cafenea, este vorba de tuning, deci ramine.
          gata cu offtopicul sau incep sa impart bonusuri! numa cearta de ceva timp incoace. da ce mama draq! parca n-ati fi oameni, jur!
          ajungem ca alte rahaturi de forumuri prin comportamentul vostru.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Ramaneti on topic,strict la detalii tehnice,nu va mai jigniti aiurea ...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by felixb
              DULCEA SI FASCINANTA ROMANIE---SUPERB
              parca era "eterna si fascinanta", nu ?
              hai, mai, terminati cu scandalu', ce dracu, nu ne putem intelege? felix, ma gandesc ca probabil esti satul de aia care intreaba ce si cum si asa si altfel (dar asta e ideea de forum, de discutii libere, nu de secrete, si chiar tre lamurit omul cand nu intelege sau nu vrea sa inteleaga)...sony stiu ca-i gura-sparta, dar intrinsec e baiat ok. asa ca, felix, fa matale o poza cu motoru' masinii, posteaz-o, si cred ca vor tacea toti (inclusiv eu, care inca mai incerc sa inteleg unele lucruri vis-a-vis de motoru tau). iar daca nu, fa-ti rabdare si explica, dupa cum spuneam, de-aia suntem pe forum. sony, tu incearca sa lasi misto-ul mai moale...
              mai e o chestie, daca fiecare user si-ar trece varsta la profil, probabil ca exprimarile ar fi diferite de la caz la caz. totusi pe mine nu ma deranjeaza sa ma ia sony(sau altcineva de 16-17ani, ideea e sa nu se ia de altii care i-ar putea fi tata) la impins vagoane, desi-i cu 9-10 ani mai mic decat mine, la fel cum pe virtualmansorin nu cred ca-l deranjeaza ca io mai scap o "binecuvantare" intr-o discutie legata de masini.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                parca era "eterna si fascinanta", nu ?
                hai, mai, terminati cu scandalu', ce dracu, nu ne putem intelege? felix, ma gandesc ca probabil esti satul de aia care intreaba ce si cum si asa si altfel (dar asta e ideea de forum, de discutii libere, nu de secrete, si chiar tre lamurit omul cand nu intelege sau nu vrea sa inteleaga)...sony stiu ca-i gura-sparta, dar intrinsec e baiat ok. asa ca, felix, fa matale o poza cu motoru' masinii, posteaz-o, si cred ca vor tacea toti (inclusiv eu, care inca mai incerc sa inteleg unele lucruri vis-a-vis de motoru tau). iar daca nu, fa-ti rabdare si explica, dupa cum spuneam, de-aia suntem pe forum. sony, tu incearca sa lasi misto-ul mai moale...
                mai e o chestie, daca fiecare user si-ar trece varsta la profil, probabil ca exprimarile ar fi diferite de la caz la caz. totusi pe mine nu ma deranjeaza sa ma ia sony(sau altcineva de 16-17ani, ideea e sa nu se ia de altii care i-ar putea fi tata) la impins vagoane, desi-i cu 9-10 ani mai mic decat mine, la fel cum pe virtualmansorin nu cred ca-l deranjeaza ca io mai scap o "binecuvantare" intr-o discutie legata de masini.
                Respectul fata de interlocutor nu se aplica in functie de varsta.E acelasi pt toata lumea, din cauza asta nu mi-am scris anii, pt a nu le impune respectul prin varsta . Ti-am dat linkul ca sa te convingi(puteam sa-l dau demult, dar, cum ti-am mai zis, m-am ferit de reclama).Tot astept un comentariu pe thread...ca nu m-ai crezut. Si apropo, eu am schimbat adjectivul expresiei(ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE), in functie de ce am vrut eu sa exprim.

Comment

• este acelasi motor ,aceeeasi turbina,aceleasi innjectoare.etc
                  Attached Files

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                    Respectul fata de interlocutor nu se aplica in functie de varsta.E acelasi pt toata lumea, din cauza asta nu mi-am scris anii, pt a nu le impune respectul prin varsta . Ti-am dat linkul ca sa te convingi(puteam sa-l dau demult, dar, cum ti-am mai zis, m-am ferit de reclama).Tot astept un comentariu pe thread...ca nu m-ai crezut. Si apropo, eu am schimbat adjectivul expresiei(ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE), in functie de ce am vrut eu sa exprim.
                    ai dreptate, respectul se castiga, nu-l ai in functie de varsta, dar in general, intre oamenii de varste apropiate se accepta un limbaj mai "usor" chit ca nu ne cunoasteam decat din posturi de pe forum...
                    nu-i vorba daca te cred sau nu, pur si simplu tre sa inteleg logica lucrurilor. eu singurul lucru in care cred e Dumnezeu, de restul as vrea sa fiu sigur (de fapt si de D-zeu sunt sigur, desi uneori nu are logica lucrul asta). de aia nu vin imediat cu raspunsurile, pt ca imi place sa ma documentez inainte, nu sa vb numai de dragul de-a face conversatie. deci, am vazut motorul, am citit posturile tale, acu' inca ma mai gandesc...promit sa revin cu o opinie, eventual cu alte intrebari, daca nu te superi...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• adresat tuturor cititorilor

v-ati incins rau aici vad ... sincer daca FELIXB este de acord ... va propun o rezolvare mai simpla ... intalnire la logan club bucuresti la farfurie ... nu stiu cum este vremea pe 6.01.2008 , mai bine data sa o stabiliti voi de comun acord... la ora asta bucurestiul este "calamitat" de intemperii, atat ale naturii, precum si de cele ale politicului... in fine, imi exprim inca odata parerea masina este super...las la latitudinea vostra limbajul trivial sau de orice alta natura ... puterea sau cuplul nu pot sa il masor privind doar cu ochiul liber, insa ce am vazut cu ochii mei acel nemernic de motor urca acul turometrul incredibil de repede comparativ cu cel de pe prestigeul meu de 85 cp, de asemenea numai cuvinte de lauda despre varianta constructiva folosita la suspensie, garda scazuta cu 4 cm... nu sunt de acord insa cu ceva banalitati de natura generala (aici sunt si putin )... cum ar fi farurile eagle - care nu sunt cine stie ce, dar dau alt look si inspira un aer proaspat (ma refrer aici la directionarea corecta a fascicolului de lumina-deci la aspectul calitativ al produsului) cu toate astea fiecare isi modifica masina dupa bunul plac si dupa finante ( nu vreau sa deranjez pe nimeni).

apreciez in mod pozitiv personalizarea masinilor atat interior cat si exterior, insa, admir in mod deosebit modificarile aduse la motor turbo intercooler pentru diesel in special, transmisie si cutie de viteze (deocamdata nu e cazul pe la noi), sistemului de injectie la benzinare, filtre sport, cip-tunnig..etc,alte solutii constructive precum modificarea suspensiei si particularitati legate de confortul pasagerilor menite a imbunatati d.p.d.v. calitativ produsul ... micile jonglerii ingineresti, atat de tinichigerie cat si de tehnica mecanica de proasta calitate.. cu parere de rau ... este regretabil, dar aruncati banii de pomana.

in speranta ca nu v-am retinut si deranjat prea mult o sa urmaresc in continuare dialogul vostru, exprimandu-mi punctul de vedere de cate ori simt nevoia sa intervin, va multumesc
                      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                        nu se muta la cafenea, este vorba de tuning, deci ramine.
                        gata cu offtopicul sau incep sa impart bonusuri! numa cearta de ceva timp incoace. da ce mama draq! parca n-ati fi oameni, jur!
                        ajungem ca alte rahaturi de forumuri prin comportamentul vostru.
                        Cristi, imparte bonusuri celor care intretin focul pe aici...

Adica un anumit nene arunca o gogoasa, ceilalti intreaba 'ce-i aia bre?' si nenea asta raspunde cu 'taci ca esti prost'. Daca se gasesc unii sa spuna 'vai, imi place, esti un idol' imediat nenea isi aprinde beculetul verde si isi revine.

Si mai sustine acest nene ca nu-i plac pupincuristii. Nenea in cauza mai trebuie sa treaca si pe la orele de gramatica din cind in cind, caci e clar ca nu prea a invatat despre semnele de punctuatie.

Eu m-am saturat sa vad tone de cuvinte fara punctuatie si fara noima, scrise cu sk, tz, k si altele. Nu cred ca forumul promoveaza agramatismul, ca daca e asa, eu va spun de pe acum 'la revedere'

Acum gata cu off-topic.

Sa va spun despre Virtualman, care participa la curse si care isi arata muschii in cadru organizat. Nu cred ca s-a laudat niciodata ca 'face' masina x sau y, omul s-a dus la curse, s-a dat, a obtinut niste rezultate insa nu s-a laudat pe nicaieri, ba mai mult a raspuns respectuos la toate intrebarile, incomode sau nu.

Imparte, frate Cristi, ''bonusuri'' , celor care promoveaza cursele de strada si celor care se lauda ca se 'trag' pe autostrada cu supermasini.

Daca vreti, mai avem un exemplu al strazilor, unul care nu zice NICIODATA ce putere are masina lui, dar care da rusini cu aevarat masinilor scumpe. El este Robert, SGM pentru cunoscatori.

Eu unul propun tragerea cortinei aici, atit timp cit Felix nu are un comportament decent si ne trateaza de sus, cu exprimari de genul 'amaritul asta de forum'. Nu l-a jignit nimeni, nu l-a tratat nimeni cu sictir, ba mai mult, i s-a oferit ocazia sa vorbeasca. Daca vrea sa se dea mare, poate sa o faca pe topicul lui de la My Ride. Comportamentul acesta naste irevocabil dispute.

Din partea mea va avea cite un Report de fiecare data cind orgoliul dumisale va da pe afara...

Noapte buna

Scuze, nu mai pot edita, asa e, am uitat de mareom... de fapt nu am uitat, am dat doar niste exemple care mi-au fost la indemina.

da d-le felix, sunt niste baieti extraordinari pe aici care incearca mereu sa isi imbunatateasca stilul de condus si de pilotaj, au un mic circuit care se numeste SanNicolau sau asa ceva, sunt pe forum o multime de filme facute de Cristi. Ar trebui sa arunci un ochi inainte de toate. Ca a avea sute de cai putere nu inseamna ca 'faci' orice masina.
                        Last edited by andrei; 5 January 2008, 15:21.
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post

Adica un anumit nene arunca o gogoasa, ceilalti intreaba 'ce-i aia bre?' si nenea asta raspunde cu 'taci ca esti prost'. Daca se gasesc unii sa spuna 'vai, imi place, esti un idol' imediat nenea isi aprinde beculetul verde si isi revine.

Si mai sustine acest nene ca nu-i plac pupincuristii. Nenea in cauza mai trebuie sa treaca si pe la orele de gramatica din cind in cind, caci e clar ca nu prea a invatat despre semnele de punctuatie.

Eu m-am saturat sa vad tone de cuvinte fara punctuatie si fara noima, scrise cu sk, tz, k si altele. Nu cred ca forumul promoveaza agramatismul, ca daca e asa, eu va spun de pe acum 'la revedere'

Acum gata cu off-topic.

Sa va spun despre Virtualman, care participa la curse si care isi arata muschii in cadru organizat. Nu cred ca s-a laudat niciodata ca 'face' masina x sau y, omul s-a dus la curse, s-a dat, a obtinut niste rezultate insa nu s-a laudat pe nicaieri, ba mai mult a raspuns respectuos la toate intrebarile, incomode sau nu.

Imparte, frate Cristi, ''bonusuri'' , celor care promoveaza cursele de strada si celor care se lauda ca se 'trag' pe autostrada cu supermasini.

Daca vreti, mai avem un exemplu al strazilor, unul care nu zice NICIODATA ce putere are masina lui, dar care da rusini cu aevarat masinilor scumpe. El este Robert, SGM pentru cunoscatori.

Eu unul propun tragerea cortinei aici, atit timp cit Felix nu are un comportament decent si ne trateaza de sus, cu exprimari de genul 'amaritul asta de forum'. Nu l-a jignit nimeni, nu l-a tratat nimeni cu sictir, ba mai mult, i s-a oferit ocazia sa vorbeasca. Daca vrea sa se dea mare, poate sa o faca pe topicul lui de la My Ride. Comportamentul acesta naste irevocabil dispute.

Din partea mea va avea cite un Report de fiecare data cind orgoliul dumisale va da pe afara...

Noapte buna
                          Vrei sa se inchida threadul? Nicio problema. Nu ma deranjeaza. Eu l-am rugat pe Cristi sa-l inchida inca din primele 2 saptamani, si poate sa-ti confirme.
                          Hai sa le luam pe rand..M-ai acuzat ca raspund cu 'sictir' oamenilor care 'nu-mi fac pe plac' si ca 'mi se aprinde beculetul verde' cand lumea e de acord cu mine. Eu nu fac altceva decat sa raspund fiecaruia asa cum mi se adreseaza. Intai ai facut misto si pe urma ai pretentia sa ti se vorbeasca serios...(despre tine este vorba). Raman la parerea pe care mi-am format-o despre tine, ca nu meriti sa fi luat in serios. FATA DE OM CORECT, INTELEPT si MODEST, scuteste-ma ca nu tine. ESTI DEPARTE DE CEEA CE VREI SA PARI.

Ai mai adaugat un capitol la cartea pe care ti-am zis sa o scrii.Sa-mi spui si mie cand o editezi ca vreau sa o cumpar.

'Prietene', tu crezi ca daca treci de la 'dragule' la 'un nene', stingi vreun foc?Iti spun eu,tu ti-aia propus, de fapt, sa atati si sa invinuiesti pe altul ca a aprins focul.

Apreciez ce ai scris despre Virtualman, insa intr-o polemica nu dai ca argument calitatile altora. Nu de alta, dar nu vrem sa pari pupincurist, nu? Fa referire la persoana ta, fara sa-i implici si pe altii, fara sa cauti coalitii si sa faci pe victima, cautand de fapt sa ti se dea dreptate.Asta se numeste manipulare de opinie. Dar presupun ca stiai asta deja.

Imi cer scuze baieiti ca am scris atat de mult.NU TREBUIA, NU MERITA. Dar eu nu am cautat decat sa-i raspund, atunci cand am fost provocat.

Comment

• Originally posted by dsign View Post

Acum gata cu off-topic.

Noapte buna
                            Deja nu mai e o simpla dezbatere. Ai trecut la atacuri personale (orgoliul bate-l vina...), ceea ce nu are nicio legatura cu threadul. Eu, in ciuda 'atacurilor', nu am apelat la Cristi_XP, sau la vreun, moderator, si nu m-am victimizat. Stiu ei mai bine ce au de facut.
                            Fara respect, la revedere.

Comment

• hai sa nu fim offtopic,pentru restul discutiilor mai exista si PM sau Messenger

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                                hai sa nu fim offtopic,pentru restul discutiilor mai exista si PM sau Messenger
                                Imi place ce am vazut,ai grija de tine, neaparat trebuie sa fac si eu un filmulet.Nu mai stiu, tu ai umblat la suspensie? sa mergi cu alea stock e cam nesigur

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google