Spoilere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spoilere

Am auzit ca acum trebuie omologat si tunningul de pe masina (spoilere, praguri , faruri tunning, tobe sport etc).Pana aici destul de ok.Problema vine cand mergi la RAR.Acolo, zic PROSTII AIA, ca nu le pot zice altfel, ca nu se omologheaza tunningul, decat cel facut in alte tari , de firme specializate in tunning, care sa dea un certificat de omologare pe spoiler si o DECLARATIE CA ACELE SPOILERE SUNT SPECIAL FACUTE PT ACEA MASINA, altfel nu se pot omologa si risti sa ramai fara talon
    dACA PRIN TUNNING NU SE MODIFICA LATIMEA , LUNGIMEA SI INALTIMEA MASINI CU MAI MULT DE NU STIU CAT LA SUTA , nu e nevoie de omologare, scria intr-o brosura pe care mi-a aratat-o un domn de la o statie de ITP, cand mergi la RAR nu precizeaza treaba asta.La ei orice tunning trebuie omologat, cica.
    Pt faruri, stopuri, tobe este la fel : firma producatoare trebuie sa specifice ca aceste elemente sunt construite Special pt tipul respectiv de masia[/FON
    sI XENON este INTERZIS sa montezi pe masina, daca aceasta nu vine echipata cu el din fabrica.
    Last edited by Cristi_Xp; 5 March 2008, 05:46.
    sigpic

voi ce ziceti? exista vreo sansa de omologare? Precizez ca as vrea sa omologhez si jantele pe 16, care zic ei ca nu se pot
    sigpic

Comment

Pai... daca ai fost la RAR si te-ai interesat, inseamna ca nu o sa poti omologa, in Romania, modificarile aduse masinii (poate ca daca ii multumesti cu ceva s-ar putea sa reusesti, dar eu nu te sustin aici).

Comment

ok.Unii spun ca se poate altii ca nu.Sunt satul deja.Dar exista vreo solutie de omologare in alta tara, daca masina e pe Romania? Daca da, va rog sa-mi ziceti cat mai repede posibil
        sigpic

Comment

da,in general firma de tuning care ti-a facut masina se ocupa cu asa ceva.In alte tari,ex Germania,produsele de tuning,sau ce or fi pentru masini vin cu omologare TUV,care este valabila in orice tara a UE...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sincer eu zic sa mergi la alta unitate de inspectie tehnica...ca daca te iei dupa nebuni astia de la RAR nu ajungi nicaieri....asa ca alta statie de ITP....si rezolvi cu inspectia...
            JUST ME.....30-rdd......

Comment

ok.merci mult.Problema nu e de ITP pt ca ala am unde sa il fac fara probleme, e vorba daca te opreste politia in trafic, si mai ales RAR-ul in trafic.Ce pot face atunci?
              sigpic

Comment

din cate stiu eu daca tuningul nu modifica dimenisunile masinia adica lungime latime inaltime nu ar trebui sa fie probleme nu???

sigpic

Comment

nu sunt probleme nici cu politia nici cu RAR-ul ca nu au ce sa zica....probleme ar trebui sa iti faci peste vreo 5 ani cand se mai invekeste masina....(app daca te opreste RAR-ul si nu e cu politist nu are dreptu sa te controleze )....
                  JUST ME.....30-rdd......

Comment

) .Merci baieti.Eu stiu ca RAR actioneaza, de regula, impreuna cu politia.Asta asa e ca daca tunningul nu schimba dimensiunile masinii :latime, lungime, inaltime.Dar la inaltime, daca imi pun suspensie sport, deja mi-am modificat inaltimea masinii, sau e vorba numai de spoilere?
                    sigpic

Comment

iti faci prea multe griji ...uni politisti sunt atat de idioti incat nici nu isi dau seama si pe deasupra cu atat mai putin cei de la RAR.....
                      JUST ME.....30-rdd......

Comment

merci. Vreau sa va intreb, nu stiti cumva cum arata o omologare TUV pentru tobele sport.Daca stiti sau aveti, pls trimitetimi ceva poze.Sau poate stiti un site unde pot gasi asa ceva
                        sigpic

Comment

dar magazinele de renume cum ar fi c&c tuning nu vind produse omologate? sau sunt foarte scumpe in comparatie cu alte firme?
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

omologare tobe

Originally posted by adi_trif28 View Post
                            merci. Vreau sa va intreb, nu stiti cumva cum arata o omologare TUV pentru tobele sport.Daca stiti sau aveti, pls trimitetimi ceva poze.Sau poate stiti un site unde pot gasi asa ceva
                            Trebuie sa fiti atenti ce cumparati. Produsele oferite de firmele seriaose au omologari europene, deci valabile si in Romania.
                            Despre tobe, iti pot oferi tobe LOGAN cu omologare de la FOX.
                            suna cam asa:

scuze, daca am deviat subiectul
                            Attached Files

Comment

Si mi-am schimbat toba finala si cam huruie un pic !! Cand vad vreun gabor cu toate k e de la rurala sau altele nu o accelerez...:-s ca sunt handicapati si imi i-au talonul pana o schimb si nu am chef de astea asa ca vechea toba am uitato la service ) deci cum fac rost de omologare??

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google