asa trebuie sa ai maneta ca sa ai CB,cea din poza e de la alta masina,dar trebuie sa ai si tu butonul din capatul manetei
computer de bord?
Collapse
X
-
Originally posted by wallace View PostIn cazul asta ce trebuie facut?Schimbat doar softul nu?
Last edited by GFN; 12 September 2010, 05:17.Captain of the black pearl
Comment
-
-
ms adyta...erau bune setarile alea si pentru logan, ca e vai mama lui sistemu de stergatoare...
eu am luat tutorialul de pe situl celor cu Imbunatatiri Logan, am bord de prestige de mult, da nu pot sa mi dau seama exact de acolo ce fir tre sa trag si undesigpic
Comment
-
Din pinul 11 de la ECU pleaca un fir in cutia de interconectare din partea stanga a masinii.
Este cutia neagra de langa baterie peste care trece un cablu alb (gri) de reglat farurile.
In cutie gasesti o mufa cu mai multi pini.
Cauti cu un aparat de masura care pin din mufa partea dinspre parbriz corespunde pinului 11 din ECU. De regula e un fir portocaliu.
Sper ca ai inteles ceva, recunosc ca nu prea le am cu explicatul.ECUFix
Please don't visit my homepage!
Comment
-
firului portocaliu..nu mufei..corect, am scris repede...o sa vad maine ce iese ms
am identificat pinii si firele unde tre sa le pun, doar ca n am apucat sa cumpar fir si papuci din aceia ca sa rezolv treaba am maneta cu buton montata si ea, mai tre sa trag vreun fir si de acolo pe undeva?
masina e abs plus noiembrie 2007..deci bazata pe preferancesigpic
Comment
-
Comment
-
Computer
Decii... cei care si-au cumpart variante simple fara computer de bord...... Adica fara butonasul acela la stergator........
Am o veste buna daca vreti sa aflati cati litri mai sunt in rezervor...
Si aici am sa va explic pasurile urmatoare
1. puneti cheia in contact
2. apasati butonul de la kilimotraj/ceas
3. tinetil apasat
4. dati o cheie
5. tineti apasat
6. Apare pe bord 7101
7. Dati click la buton
8. Mai dati odata click
9. Apare cati litri sunt in rezervor
Nota:1. Ambiance, Preferance, si toate cele care nu au computer de bord indiferent de model...
2. Sa nu va speriati daca ceasurile o iau razna miscanduse aiurea in timp ce vedeti consumu...
Comment
Comment